Trucuri de frumusețe rapide

By  | 

Știi o groază de trucuri de frumusețe, dar pe cele ce urmează sigur nu le-ai mai auzit. Citește-le și aplică-le pentru a obține un look perfect. 

 

Blush înainte de toate. Pentru a evita să te îmbujorezi prea evident, aplică mai întâi blush-ul, apoi fondul de ten preferat – lichid sau pudră – pentru a estompa culoarea fardului de obraz și pentru a-i da un aspect natural, spune Victor Cembellin, Senior Artist în cadrul MAC Cosmetics.

 

Mărește-ți buzele instant. Ai cremă pentru ochi? Atunci ai și un stimulent pentru buze mai pline – nu-i așa că acesta e unul dintre cele mai tari trucuri de frumusețe? Acele cu acid hialuronic sunt uimitoare în atenuarea ridurilor denumite „laba-gâștii”, deci pot face minuni și cu buzele tale.

 

Îndesește-ți părul. Pudra pentru sprâncene este creată să îmbrace firele de păr – un motiv numai bun pentru ca profesioniștii să o folosească pentru a umfla partea mai fină a părului, acolo unde avem de-a face cu goluri, susține Dean Fournier, makeup artist în cadrul Lorac Pro. Aplic-o cu o pensulă groasă și pufoasă.

 

Obține bucle beach-style într-un minut. Împletește-ți părul în patru cozi groase (doauă în frunte și două la ceafă), apoi folosește placa pentru a le călca cozile pe lungime, spune Timothy Brad Wandrey, stylist senior în cadrul NYC Cultler. Desfă-le după ce se răcesc, apoi scutură-ți părul și aplică un spray cu sare /apă de mare.

 

Conturează fără cusur. Fă-ți pomeți perfect sculptați folosind un blush „nude” – nu o pudră bronzantă – cu câteva nuanțe mai închis decât pielea ta. Blush-urile nu conțin acel subtonuri calde de oranj, creând o iluzie mai credibilă de volum și profunzime.

 

Economisește măștile. După ce scoți masca din pachet, scurge orice urmă de soluție din plic sau pune câteva pompițe de serum într-o pungă cu ziplock și închide-o. Aplică masca pe pielea curată, proaspăt demachiată, apoi împăturește-o și bag-o în pungă și ține-o la frigider până o utilizezi din nou.

 

Scoate genele cu abur. Umple un bol cu apă fierbinte, apoi acoperă-ți capul cu un prosop și stai deasupra aburului câteva minute, pentru a înmuia adezivul cu care au fost lipite genele. Acesta se va desprinde ușor, și de pe genele tale și piele, și de pe cele false.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *