Trucuri de frumusețe rapide

Știi o groază de trucuri de frumusețe, dar pe cele ce urmează sigur nu le-ai mai auzit. Citește-le și aplică-le pentru a obține un look perfect. 

 

Blush înainte de toate. Pentru a evita să te îmbujorezi prea evident, aplică mai întâi blush-ul, apoi fondul de ten preferat – lichid sau pudră – pentru a estompa culoarea fardului de obraz și pentru a-i da un aspect natural, spune Victor Cembellin, Senior Artist în cadrul MAC Cosmetics.

 

Mărește-ți buzele instant. Ai cremă pentru ochi? Atunci ai și un stimulent pentru buze mai pline – nu-i așa că acesta e unul dintre cele mai tari trucuri de frumusețe? Acele cu acid hialuronic sunt uimitoare în atenuarea ridurilor denumite „laba-gâștii”, deci pot face minuni și cu buzele tale.

 

Îndesește-ți părul. Pudra pentru sprâncene este creată să îmbrace firele de păr – un motiv numai bun pentru ca profesioniștii să o folosească pentru a umfla partea mai fină a părului, acolo unde avem de-a face cu goluri, susține Dean Fournier, makeup artist în cadrul Lorac Pro. Aplic-o cu o pensulă groasă și pufoasă.

 

Obține bucle beach-style într-un minut. Împletește-ți părul în patru cozi groase (doauă în frunte și două la ceafă), apoi folosește placa pentru a le călca cozile pe lungime, spune Timothy Brad Wandrey, stylist senior în cadrul NYC Cultler. Desfă-le după ce se răcesc, apoi scutură-ți părul și aplică un spray cu sare /apă de mare.

 

Conturează fără cusur. Fă-ți pomeți perfect sculptați folosind un blush „nude” – nu o pudră bronzantă – cu câteva nuanțe mai închis decât pielea ta. Blush-urile nu conțin acel subtonuri calde de oranj, creând o iluzie mai credibilă de volum și profunzime.

 

Economisește măștile. După ce scoți masca din pachet, scurge orice urmă de soluție din plic sau pune câteva pompițe de serum într-o pungă cu ziplock și închide-o. Aplică masca pe pielea curată, proaspăt demachiată, apoi împăturește-o și bag-o în pungă și ține-o la frigider până o utilizezi din nou.

 

Scoate genele cu abur. Umple un bol cu apă fierbinte, apoi acoperă-ți capul cu un prosop și stai deasupra aburului câteva minute, pentru a înmuia adezivul cu care au fost lipite genele. Acesta se va desprinde ușor, și de pe genele tale și piele, și de pe cele false.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.