Trucuri creative de frumusete

Iată cele mai surprinzătoate trucuri pe care le-am auzit până acum…

Deodorant pe post de… matifiant

Exact, ai citit corect – deodorantul (cu pudră) poate servi drept soluţie pentru controlul strălucirii nedorite a pielii. Însă nu trebuie să-ţi împroşti faţa direct cu deodorantul; pulverizează spray pe amble palme, apoi tapotează-ţi delicat chipul.

Fond de ten transformat

Se poate întâmpla, mai ales în sezonul rece, ca fondul de ten să nu te mai asculte. Dacă nu eşti pregătită să-l schimbi, poţi adăuga ingrediente în formula sa, pentru a-l face să alunce mai bine. Aşadar, adaugă cîteva picături de ulei sau… aloe vera în cantitatea de fond de ten pe care o foloseşti la un machiaj, sau prepară un amestec pentru mai multe zile, într-un recipient curat cu capac.

Ondulează-ţi genele… la cald!

Înainte să-ţi curbezi genele cu ondulatorul, încălzeşte garnitura de cauciuc cu ajutorul foehnului. Totodată, dacă mascara ta şi-a modificat formula (s-a întărit), nu încerca să o diluezi cu apă; ţine-o în bătaia uscătorului câteva secunde pentru a-i lichefia formula.

Bea cafeaua fără… lapte

Doza de lapte condensat pe care-o primeşti lângă cafea îţi poate fi de mare folos pentru a-ţi calma şi exfolia uşor tenul. Îmbibă 2-3 dischete demachiante (o soluţie excelentă dacă eşti în deplasare / la hotel) şi şterge-ţi tenul, apoi aşteaptă să se usuce pe piele şi clăteşte-te cu apă rece.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.