Trendurile anului 2015 in manichiura

By  | 

Orice COSMO girl vrea să fie în trend, dar nu este de ajuns să urmărim doar colecţiile de modă, ci trebuie să aruncăm o privire şi la recomandările celor mai renumiţi nail artisti.

Află şi tu care sunt principalele trenduri în manichiură de la specialistii Gett’s:

Unghiile rotunde sunt din nou în tendinţe. Acest mix între feminin şi foarte confortabil se potriveşte oricărei femei, la orice ocazie. Unul dintre principalele beneficii ale unghiilor rotunde este faptul că oja nu se va mai ciobi la colţuri.

Top 10 tendinte in primavara 2015

O altă formă foarte populară în 2015 este cea migdală. Culorile care se potrivesc cel mai bine formei sunt nude-urile, gri, bej, piersică, într-o textură cremoasă, fără sidef.

La polul opus găsim unghiile foarte ornate, adevărate opere de artă. Dacă acest trend te tentează şi pe tine, ai grijă să se potrivească stilului tău: dacă eşti îndrăzneaţă în ceea ce priveşte unghiile, fă acest lucru şi cu părul sau vestimentaţia.

Una dintre culorile cel mai des întâlnite anul acesta va fi rozul, care cunoaşte anul acesta o puternică revenire. Se poate purta în texturi mate sau cremoase, la birou, în vacanţe… oriunde!

Unul dintre simbolurile vestimentare ale anilor ’60, dungile, se poartă anul acesta şi pe unghii. Iar dacă hainele cu dungi verticale ne subţiază silueta, acelaşi lucru îl vor face şi în cazul manichiurii, oferind un efect de alungire şi supleţe.

Un alt trend de anul acesta este combinaţia de două culori tari, fascinantă, dar nu uşor de purtat. Este recomandat să alegi culori precum roşu, galben, portocaliu, lila sau turcoaz şi să păstrezi bijuteriile pentru mâini la minimum.

Acestea fiind spuse, acum vei şti ce să îi ceri manichiuristei tale la următoarea voastră întâlnire. Pentru care dintre aceste trenduri vei opta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *