Trenduri in manichiura ss2014

By  | 

Iată ce trenduri în manichiură am observat pe podiumurile de modă în sezonul primăvară-vară 2014.

Predomină albul

Posibilităţile sunnt nelimitate, şi totuşi designerii au ales albul în acest sezon. Nu, nu pe vârfuri, în clasicul french, ci pe toată unghia. Simplu, sau accesorizat cu dungi. Inspiră-te din prezentările  Bee Queen (all-white) , Cushnie et Ochs (dungi metalice), Kate Spade (vîrfuri închise la culoare), Charlotte Ronson (dungi negre).

Non-culori

După alb, negrul (Zadig e Voltaire, Mabille, Scott) şi nuanţele metalizate (Philip Lim, Nina Ricci, Genny, Laura Biagiotti, Jo no Fui) completează gama manichiurilor din acest sezon. Poartă-le separat, pe toate unghiile, sau dă frâu liber imaginaţei, combinându-le pe toate odată.

ColoRED

Nuanţele de roşu, corai sau fuchsia se remarcă în câteva prezentări (Manish Arora, Taylor, etc.), aşa cum ne-am obişnuit de câteva sezoane încoace, ca şi în cazul rujului roşu (probabil că nu se va demoda niciodată!).

Feelin’ blu?

N-am putut să nu remarcăm faptul că albastrul revine în acest sezon, de data asta pe unghii, după ce a dominat machiajul ochilor în ultimii doi ani. Regăsim atât nuanţe de bleu deschis, cît şi albastru electric, cu textură metalică (David Koma, Garth Pugh, Badgley Mischka).

Grafisme

Dacă eşti amatoare de design-uri pe unghii, uită de floricele şi fluturaşi! Dungile sunt acum la modă, fie că sînt aplicate cu precizie (sticker-ele aurii a la Cushnie et Ochs) fie cu mîna liberă (Charlotte Rohnson), sau alcătuiesc carouri (Tracy Reese).

Tu pe care dintre trendurile de manichiură pentru sezonul primăvară-vară 2014 îl preferi? Noi adorăm oja în nuanţe metalizate!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *