5 trenduri de care sperăm că vom scăpa în 2017

2016 a adus cu el foarte multe trenduri interesante, dar și câteva de care abia așteptăm să scăpăm. Iată care sunt acestea.

În era Internetului, apar trenduri noi aproape în fiecare săptămână. În timp ce câteva dintre ele rezistă testului timpului, mare parte dispar la fel de repede cum au apărut. Iată o listă de câteva trenduri care ar trebui să rămână în 2016.

Contouring-ul

Poate că selfie-urile tale de pe Instagram arată mai bine, dar cine are atât de mult timp liber?! Un machiaj obișnuit durează în jur de 15 minute, iar tu oricum vei arăta mult mai bine cu un strat cât mai subțire de fard pe față. Look-ul cât mai natural este așteptat în 2017, iar contouring-ul îl lăsăm pe mâna vedetelor… sau a persoanelor care se plictisesc acasă. Nici nu vom mai discuta despre contouring pentru sâni, fund, abdomen sau orice altă parte a corpului!

A video posted by FakeupFix💋💄 (@fakeupfix) on

Unghiile decorate ciudat

Mâinile sunt cărțile tale de vizită și e absolut normal să le îngrijești. Dar de la îngrijire la blăniță sau modele 3D extravagante e cale lungă! Unele modele sunt… puțin prea artistice și suntem sigure că te încurcă în activitățile de zi cu zi.

A photo posted by Arozona (@arozona) on

Sprâncenele „prea perfecte”

Nu putem decât să ne bucurăm că sprâncenele groase au revenit în tendințe, dar asta a dus la sprâncenele „prea perfecte”. Sprâncenele prea groase nu se potrivesc oricărei figuri, iar în cele mai multe cazuri arată doar masculin. Așa cum spuneam și mai sus, anul acesta se va purta look-ul natural.

Părul în culorile curcubeului

Problema la acest trend este că trebuie să pierzi mult timp, să cheltui destul de mulți bani… iar după câteva spălări culorile abia se mai văd. Chiar merită?

Sclipiciul aplicat la rădăcina părului

Ai încercat vreodată acest trend? Câte ore a durat până ai reușit să scoți sclipiciul din păr? În acel timp îți vopseai rădăcinile de 3 ori!

Tu ce trenduri crezi că ar trebui să rămână în 2016?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.