Trend nou in vopsirea parului: par in culorile apusului

Vopsirea părului nu mai este atât de simplă (și plictisitoare) ca înainte! Iată cum arată părul vopsit în culorile apusului și află cum ți-l poți face și tu așa.

Deja nu mai poți ține minte numele tututor trendurilor de anul acesta în ceea ce privește vopsirea părului? Ei bine, iată că a mai apărut unul nou: părul în culorile apusului! Rezultatele sunt absolut superbe, după cum vei vedea.

Cum îți îngrijești părul vopsit

Portocaliu închis, roz, roșu, violet, albastru, toate aceste nuanțe amestecate duc la un look final care întoarce toate capetele pe stradă și pe bună dreptate. Noi, cel puțin, nu ne putem opri din a admira aceste poze!

Iată cum arată noul trend în vopsirea părului:

A photo posted by Morgan Stephens (@moestephens) on

A photo posted by Amy Godo (@color_ahead) on

Dacă și tu vrei să îți vopsești părul așa, va trebui pentru început să îl decolorezi (pe tot sau în stil ombre, cum preferi). Vei avea apoi nevoie de vopsea permanentă sau semipermanentă de diferite colori, care va fi aplicată cu grijă pe șuvițe, fără ca nuanțele să se amestece. Îți recomandăm să îți faci o programare la coafor sau să îi ceri ajutorul unei prietene, poate fi dificil să îți vopsești șuvițele astfel.

Trucuri pentru a pastra mai mult culoarea părului vopsit

Ce spui, îți place acest trend în vopsirea părului? Ai vrea să ai părul așa?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise