Tratamente pentru maini frumoase

Expuse zi de zi frigului, schimbărilor bruște de temperatură și puse la treabă tot timpul, mâinile (și unghiile) tale au cel mai mult de suferit; îngrijește-le cum se cuvine și nu vei mai simți nevoia să le ții ascunse la spate! Iată cele mai eficiente tratamente pentru mâini.

Super hidratare
După duș, masează-ți mâinile cu o cremă intens hidratantă sau unt, de exemplu The Body Shop Spa Wisdom Africa Hand&foot butter, 65 lei.
maini frumoase

Tratament de netezire
Semnele trecerii timpului încep să se vadă și pe mâini și, dacă nu iei măsuri la timp, va fi mai greu mai târziu. Încearcă un tratament precum StriVectin SD Volumizing hand treatment, 322 lei, exclusiv la Sephora.
maini frumoase

Mâini în reparații
Pentru pielea crăpată de pe dosul palmelor, nimic nu pare să funcționeze! Alege o cremă de mâini cu ingrediente hrănitoare, cu miere și ulei de macadamia precum Elmiplant Cremă reparatoare pentru mâini, 9,5 lei. După aplicare, pune-ți mănuși de latex și încearcă să dormi cu ele peste noapte!
maini frumoase

Tratamente de casă
Dacă ai timp – deși, pentru frumusețea ta, TREBUIE să-ți faci timp – prepară în casă o mască pentru mâini și aplic-o înainte să-ți faci manichiura. Deshidratarea severă a acestora duce la apariția prematură ridurilor, iar, pe termen scurt, trebuie să recunoști că… parcă nici manichiura ta în tendințe nu arată prea grozav. Iată ce îți trebuie:

2 linguri de ulei de măsline/argan/macadamia/migdale
– O lingură de miere
– Un gălbenuș

Amestecă ingredientele și aplică preparatul pe dosul mâinilor și pe degete, apoi așteaptă un sfert de oră și clătește-te cu apă călduță. Aplică imediat câteva picături de ulei și masează-ți viguros mâinile, unghiile și cuticulele.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise