Tratamente de frumusete cu ulei de argan

Nu trebuie să investeşti o avere în cosmetice ca să îţi păstrezi frumuseţea, este de-ajuns să ai câteva ingrediente naturale de calitate. Uleiul de argan, un adevărat elixir al frumuseţii, se regăseşte în majoritatea gamelor de îngrijire pentru piele şi păr, aşadar ştii că vei obţine cele mai bune rezultate şi în cadrul tratamentelor de frumuseţe făcute în casă.

O sticluţă de ulei de argan de 250 ml poate costa în jur de 100 de lei însă poate fi folosită mai multe luni şi înlocuieşte mai multe produse cosmetice, aşadar nu te bucuri doar de efectele sale pozitive asupra frumuseţii, ci poţi face şi economii în acelaşi timp.

Cele mai eficiente tratamente naturiste de înfrumuseţare cu ulei de argan

Tratamente cu ulei de argan pentru păr.

Poţi să revitalizezi părul tern şi uscat dacă aplici puţin ulei de argan pe vârfurile firelor de păr, fără să îl clăteşti sau poţi să îţi faci o mască pentru scalp săptămânal. Dacă obişnuieşti să foloseşti placa de păr sau ondulatorul des îţi poţi trata părul cu ajutorul uleiului de argan care îl hrăneşte şi hidratează fără să îl îngraşe.

Tratamente naturiste cu ulei de argan pentru piele.

Poţi să foloseşti uleiul de argan pentru masajul tenului în loc de cremă de faţă sau chiar şi în loc de cremă de mâini pentru piele mai fină. Acesta se absoarbe mai repede în piele şi o lasă catifelată fără să îi dea aspectul acela gras. Include-l în ritualul tău zilnic de frumuseţe pentru efectului său anti-aging, datorat cantităţii mari de antioxidanţi şi vitamina E, iar vara poate fi folosit şi pentru protecţie împotriva razelor ultraviolete.

În timpul sarcinii viitoarele mămici pot folosi pentru masajul burticii ulei de argan, care previne apariţia vergeturilor. De asemenea, acesta vindecă şi cicatricile şi atenuează aspectul cicatricilor.

Când îţi exfoliezi tenul poţi să foloseşti pe post de exfoliant zaţ de cafea sau sare grunjoasă cu puţin ulei de argan pentru hidratare.

Unghiile casante şi galbene pot fi întărite prin masaj cu ulei de argan şi zeamă de lămâie.

Uleiul de argan în alimentaţie.

Poţi folosi ulei de argan în salate sau pe stomacul gol pentru a reduce senzaţia de foame, dar care are şi efecte benefice în reducerea nivelului de colesterol.

Tu foloseşti ulei de argan în ritualul tău de frumuseţe? Scrie-ne într-un comentariu ce tratamente de înfrumuseţare cu ulei de argan foloseşti.

1 comentariu
  1. Intr-adevar, uleiul de argan e super. Eu l-am cumparat de pe produse-cosmetice-bio.ro si mi-a placut tare mult. Ridurile se diminueaza, tenul este hidratat, iar parul arata super.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.