Transformă-ți seara într-un ritual Spa

După o zi încărcată sau o săptămână nebună la lucru, un singur lucru te poate ajuta să uiți de toate: un ritual Spa senzorial în propria ta baie.

 

Mâini răsfățate

Spălarea mâinilor este una dintre cele mai importante măsuri de igienă, dar nu fără urmări (uscarea pielii, agravată și de diferențele de temperatură între interior și exterior); alege un săpun delicat și hidratant precum Bayliss & Harding Royale Garden hand wash, 19 lei.Nori de spumă

Pregătește-ți baia și toarnă în apă un spumant cu extract de flori de bumbac precum Sephora Collection Cotton Flower Bubble Bath & Shower gel, 29 lei.

All-inclusive

Gelul de duș poate fi folosit și pentru spălarea părului, dacă produsul este conceptul special în acest sens – Bvlgari Eau Parfumee au the vert, Shampoo and Shower gel, 238 lei.

Efervescent

Aruncă în cadă un bulgăre de sare de baie și bucură-te de efectele relaxante ale acestuia – EP Line Bath bomb, 15 lei.

Piele fină

Înlătură stratul de celule moarte care împiedică pielea să radieze folosind un scrub cu extract de verbină, miere și ceai verde – Grace Cole Boutique radiance body scrub, 33 lei.

Magie curată

Uleiul de baie se transformă într-o spumă fină care-ți curăță și îți hidratează pielea, lăsând-o luminoasă și mătăsoasă – Kiehl`s Creme de Corps smoothing body cleanser, 55 lei.

My precious!

Uleiul miraculos vine cu o nouă aromă florală irezistibilă, într-o formulă dedicată tenului, părului și corpului – Nuxe Huile Prodigieuse Florale, 125 lei.

Delicii corporale

Orice ritual Spa Cuprinde un masaj hidratant. Învăluie-ți trupul într-o formulă aerată de unt de corp, îmbogățită cu colagen, acai și chia – Truly Unicorn Fruit Whipped Body butter, 95 lei.

Vise plăcute

Încheie-ți magicul ritual Spa cu un strop de parfum aplicat pe pielea proaspăt hidratată – Sabon Clear Dream Tokyo Celebration, 190 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.