Transformă-ți coafura de zi într-una de party

O zi specială la serviciu, urmată de o noapte de pomină în club? Rezolvă problema părului în doar câteva minute adaptând look-ul purtat ziua pentru seară!

Pentru zi – Coadă laterală

coafuri de party

Pasul 1. Aplică pe păr o spumă de păr sau o loțiune pentru coafat, apoi tapează ușor părul din breton și dă-ți părul peste cap, orientat spre partea unde intenționezi să îți împletești coada (fără cărare vizibilă).Pasul 2. Adună părul și separă-l în trei secțiuni, apoi începe să-l împletești lejer. Leagă-l cu un elastic subțire la capăt și ciufulește ușor părul rămas neîmpletit.

Pasul 3. Trage ușor de șuvițe astfel încât să obții un aspect aerisit, apoi trage și de ochiurile împletiturii astfel încît să lățești coada (șuvițele mai scurte vor evada) și aplică un spray pentru fixare .

Pentru noapte – Onduleuri cu volum

coafuri de party

Pasul 1. Despletește-ți părul și apoi aplică o cremă pentru textură. Separă secțiunile rămase încă unite.

Pasul 2. Perie-ți delicat părul și lasă-l să-și formeze singur o cărare mediană. Dacă onduleurile post-despletire sînt încă foarte adânci, umezește-ți puțin părul și perie-l din nou (folosește uscătorul timp de 10-15 secunde).

Pasul 3. Apucă secțiuni de păr și freacă-le între degete, astfel încât să obții extra-textură. Apucă șuvițele din față de vârf și trage apoi cu degetele în sus, apoi nivelează textura părul cu palmele și aplică un fixativ.

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise