Totul pentru sprâncene perfecte

Trebuie să recunoaștem: produsele pentru sprâncene ne pun în dificultate atunci când trebuie să le alegem. Le-am testat pe aproape toate, ți le arătăm pe cele mai „prietenoase”.

PEEL OFF. Maybelline New York Tattoo Brow, 60,07 lei

Dacă mă întrebi pe mine, acest produs trebuia inventat, întrucât suplinește cu succes o ședință de retuș al sprâncenelor, chiar dacă efectul său durează numai trei zile. E atât de simplu de aplicat încât nu mă deranjează să retușez periodic. Se aplică cu precizie în forma dorită, apoi se lasă la uscat între 20 de minute și două ore (pentru maximum de rezistență) apoi se dezlipește, lăsând pe piele un tatuaj perfect al sprâncenelor.

ALL INCLUSIVE. Bourjois Brow Palette, 59 lei

Disponibil în varianta „blonde” sau „brunette”, paleta conține ceară, fard și iluminator pentru definirea, fixarea și sublinierea sprâncenelor tale. Aplicatorul cu două capete este tot ce-ți trebuie pentru a-ți stiliza arcadele în trei pași simpli, fără alte produse ori accesorii.

FULL DE SPRÂNCENE. Sephora Beau Brow Full Brow Effect, 52 lei

Dacă ai neșansa ca sprâncenele tale să fie rare sau cu porțiuni întrerupte, poți folosi acest creion retractabil pentru volum, ce umple spațiile goale într-un mod foarte natural, grație texturii onctuase și delicate a minei, dar și a nuanțelor nude și mate. Un pont: definește perfect marginile sprâncenelor conturate cu creionul folosind o pensulă curată și puțin fond de ten cu care să ștergi conturul.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de iunie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Guliver/iStock, PR, Studio D. Text: Ana-Maria Prunariu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.