(P) Tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Afla cum poți deosebi miturile de realitate si care este stiinta ce sta in spatele a ceea ce popular este denumita “epilare definitiva”. Ce spun specialistii!

Laserul si epilareaTermenul de epilare laser este, de fapt, cel care ar trebui să îi intereseze pe pacienții care caută o soluție de lungă durată pentru îndepărtarea părului. Cum, de asemenea, ar trebui sa fie informați că epilarea laser trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite. Folosirea lui in cabinetele cosmetice ii expune unor riscuri suplimentare, spune Amalia Anghel, medic specialist dermatovenerologie. Doctor în ştiinţe medicale.

Soprano Ice Platinum este tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Aparține portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial, în domeniul tehnologiilor medicale si pemite practicienilor să trateze un portofoliu larg de pacienți în orice sezon.

Ce inseamna o sedinta de epilare laser?

 Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. Soprano Ice Platinum combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele. Tehnologia Alexandrite în mediu solid asigură absorbția maximală a undei laser la nivelul folicului pilos, permite tratamentului pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv par subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzand pielea bronzată/de culare inchisă).

Tehnologia ICE asigură contactul rece simultan şi constant. Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm unde țintimfoliculii piloși. Tehnologia specială de răcire creşte comfortul pacientului, procedura fiind nedureroasă.

Dovezi medicale

Tehnică virtuală, lipsită de durere (denumita  SHR) este singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, lipsită de durere, cu recunoaștere la nivel mondial; este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjuratoare; în acelați timp ”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere;

Siguranța dovedidă

Numeroase studii clinice au demonstat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare/pielea bronzată, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii. Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare cum se întamplă pentru marea majoritate a tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică. Această metodă reduce riscul de arsură epidermică, permițand creșterea graduală a temperaturii pană la pragul de eficiență dorit și necesar distrugerii ireversibile a foliculului pilos.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.