Tot ce trebuie să știi despre genele false

Multe femei își aplică gene false în ziua de azi, însă, atunci când le folosim, trebuie să fim atente la câteva aspecte importante care vor contribui la un look final perfect.

Dacă îți dorești să obții un look natural atunci când porți gene false, este important să le alegi în funcție de culoarea părului tău și culoarea genelor tale. Dacă, spre exemplu, ai părul blond sau șaten deschis, optează pentru gene de culoare maro, iar dacă ești brunetă, optează pentru gene maro închis sau negre.

Alte aspecte de care trebuie să ții cont sunt lungimea și desimea acestora, care vor trebui să fie în funcție de mărimea și forma ochilor tăi. Dacă ai ochii mici, nu alege gene foarte lungi deoarece vor arăta nenatural, acest tip de gene se potrivesc doar ochilor mari. Este foarte important să ții cont de aceste detalii, în caz contrar, poți obține un efect nedorit, genele naturale având de suferit, iar extensiile să nu reziste.

Extensiile de gene sunt potrivite persoanelor care au genele foarte mici și rare, care au un program încărcat și nu mai au timp suficient să dedice machiajului, dar își doresc să arate perfect în fiecare zi. Bineînțeles, că se potrivesc tuturor femeilor care vor gene mai lungi, dese și curbate fără prea mare efort.

Există mai multe modele de extensii de gene din care poți alege: după curbură (B, C, CC, D), după grosime (0.10, 0.12, 0,15) și după lungime (7mm – 13mm).

Dacă sunt aplicate corect și se ține cont de aspectele menționate mai sus, extensiile de gene pot oferi un aspect de lifting al ochilor, efect care corectează forma ochilor (pot ridica ochii curbați în jos, pot apropia ochii îndepărtați și pot scoate în evidență ochii afundați).

Înainte de aplicarea extensiilor, genele naturale trebuie curățate cu un primer pentru extensii de gene, care pregătește genele naturale pentru o aderență mai bună a adezivului.

Pasul 2 este aplicarea unor patch-uri care să protejeze pielea și pleoapa clientei. După terminarea procedurii de aplicare a extensiilor, se dezlipesc prin mișcări ușoare.

Se aplică extensiile de gene folosind pensete speciale. Cu ajutorul pensetei se separă firele de gene naturale, lăsând liber doar firul pe care urmează să fie aplicată extensia. Apoi cu altă pensetă se ia un fir de extensie, se trece printr-un adeziv special pentru aplicarea extensiilor de gene, iar apoi se lipește pe firul natural de geană. Se repetă procesul până se obține aspectul dorit. Adezivul se poate usca suplimentar folosind o pompiță specială.

Se piaptănă genele pentru a fi siguri că firele nu sunt lipite între ele, iar apoi se îndepărtează patch-urile protectoare.

Pentru a le menține cât mai mult timp într-o stare bună, este recomandat să nu folosești demachiante pe bază de ulei, să eviți sauna și piscinele, să nu dormi cu fața spre pernă și să eviți frecarea la ochi.

Acum trebuie doar să te bucuri de noile tale gene și să revii la întreținere pentru a le menține o durată cât mai lungă și pentru a arăta mereu frumos.

 

 

Sursă: Cupio

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.