Topul produselor pentru îngrijirea tenului

Un ten plin de imperfecţiuni poate însemna o zi în care anxietatea ajunge la cote maxime, nesiguranţa strecurându-se în fiecare interacţiune. Rutina de îngrijire a tenului nu este întotdeauna cea adecvată tipului de ten şi nici cea mai frumoasă parte a zilei, dacă se constată că produsele utilizate nu ating obiectivele propuse şi prin urmare, lipseşte motivaţia.

Unul dintre visele oricărei femei este acela de a găsi în sfârşit produsele potrivite pentru ten, produse care să se simtă bine pe piele şi să acţioneze optim, neapărat să nu irite şi să nu dea aspectul unui ten uleios şi dacă se poate, să aibă un bun raport calitate-pret. Un bonus ar fi mirosul plăcut, deşi acesta este un aspect peste care unele femei sunt dispuse să treacă dacă produsul este foarte bun.

Cercetări îndelungate şi numeroase studii de caz au ajuns la concluzia că următoarele produse se număra printre cele mai bune pentru îngrijirea tenului:

Ser de Faţă cu Aloe Retinol şi Acid Hialuronic

La modul general, un ser facial este foarte hrănitor, ajuta crema hidratantă să se absoarbă şi astfel reduce probabilitatea unui ten cu aspect uleios/gras. Fiind un produs foarte bun, cu numeroase beneficii concrete pentru ten şi preţul este pe măsură, dar în timp cheltuiala este diminuată deoarece nu este recomandat să fie folosit foarte mult produs la o aplicare – câteva picături sunt suficiente pentru a fi eficient.

Când vine vorba despre Ser de Faţă cu Aloe Retinol şi Acid Hialuronic, utilizatoarele au găsit doar cuvinte de laudă. De astfel, un ser facial trebuie ales în funcţie de nevoile tenului, iar cel cu aloe retinol şi acid hialuronic are efecte anti-imbatranire. Formula să include ingrediente naturale, precum uleiul de argan sau extractul din fructul pasiunii şi nu conţine parabeni, sulfaţi sau alte ingrediente care pot irita pielea. Odată introdus în rutină zilnică, tenul va avea un aspect mai sănătos, luminos şi mai tânăr.

Apa micelara cu venin de şarpe

Primul pas din orice rutină de îngrijire a tenului, necesar de făcut înainte de tratarea oricăror imperfecţiuni, constă în curăţarea tenului. Specialiştii de la cougarshop.ro recomanda folosirea unor produse de curăţare cât mai blânde cu tenul.

Dacă acum ceva timp toată lumea folosea laptele demachiant, o alegere mai populară în prezent este apa micelara. Similar oricărui produs pentru piele, aceasta trebuie aleasă în funcţie de tipul de ten (gras, uscat sau mixt), dar şi în funcţie de beneficiile dorite. Dacă pe lângă o curăţare eficienta se urmăreşte şi un efect anti-imbatranire, se poate alege apa micelara cu venin de şarpe, care estompează procesul de apariţie a ridurilor.

Ser pentru ochi cu acid hialuronic

Deseori neglijată este includerea îngrijirii pielii din jurul ochilor în rutină. Nopţile nedormite şi orele în şir petrecute în faţa calculatorului, la birou, obosesc ochii şi îşi lasa amprenta. Majoritatea serurilor pentru ochi se aseamănă între ele, o alegere sigură fiind un ser pentru ochi cu acid hialuronic. Acesta reduce ridurile ochilor, liniile de expresie şi cearcănele, hidratând pielea pentru un aspect mai odihnit şi ochi mai luminoşi.

Cum tot mereu apar informaţii şi produse noi, orice femeie are nevoie de un grup de prietene la fel de interesate de îngrijirea adecvată a pielii, care pot oferi sfaturi şi schimbă păreri despre produse. Dacă în acelaşi grup există şi specialişti sau dacă grupul este creat de specialişti, avantajele sunt uriaşe. Astfel de grupuri se pot găsi pe Facebook, ceea ce înseamnă că informaţia de calitate se afla la un click distanţă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.