TOLERIANE ULTRA – ultra ingrijire pentru pielea hipersensibila

Noul produs din gama Toleriane de la La Roche Posay vine cu o tripla inovatie:

  • ULTRA calmare
  • ULTRA toleranta
  • formula ULTRA pura.

Toleriane Ultra este astfel un produs de ingrijire adaptat pielii hipersensibile, alergice, avand un puternic efect de calmare.

Testele clinice au dovedit ca, datorita Neurosensinei, ingredient activ ce inhiba procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere, Toleriane Ultra calmeaza pielea sensibila in doar 5 minute.

La procesul de calmare si hidratare a pielii sensibile contribuie si apa termala La Roche-Posay, cu efect anti-inflamator, dar si untul de karité si glicerina care restaureaza confortul cutanat.

Inovatia La Roche-Posay limiteaza orice risc de intoleranţa prin folosirea unui minim de ingrediente (15) si a unei formule epurate: 0% CONSERVANTI/ PARABENI/ PARFUM/ ALCOOL/ COLORANTI/ LANOLINA.

Crema Toleriane Ultra a beneficiat de un protocol de testare unic in industria cosmetica, fiind testata pe persoane cu pielea „polialergica” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor).

Rezultatul – o EXCELENTA toleranta.

In plus, Toleriane Ultra este „protejata” de un recipient inovator, 100% ERMETIC, care impiedica contaminarea formulei la fiecare aplicare. In aceste conditii, 99% dintre femeile care au testat produsul il considera ultrapotrivit pentru pielea lor.

Toleriane Ultra este disponibil in farmacii la pretul recomandat de vanzare de 71 lei.

De mai bine de 30 de ani, La Roche-Posay colaboreaza cu dermatologi din intreaga lume pentru a crea produse de ingrijire si machiaj, avand la baza apa termala La Roche-Posay si dedicate pielii sensibile. Marca este prezenta in 50 de state din cele 5 continente si este prescrisa de peste 25 000 de dermatologi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.