Ajutor! Mi-am stricat sprâncenele!

Există un moment în viața fiecărei femei când își distruge singură sprâncenele. Nu trebuie să-ți fie rușine, și noi am trecut prin asta! De aceea, știm cum să te ajutăm în funcție de eroarea pe care ai făcut-o.

Situația 1: Te-ai pensat prea mult

Aceasta este cea mai comună eroare pe care o facem. Din fericire, problema poate fi rezolvată rapid, cu un creion pentru sprâncene, cu ajutorul căruia să umpli spațiul gol. Apoi, nu trebuie decât să aștepți pentru ca firele de păr să crească din nou.COSMO tip: Înainte de a te pensa, folosește un creion închis la culoare pentru a desena modelul perfect de sprâncene. Apoi, acoperă firele pe care vrei să le pensezi cu un creion alb. Astfel, nu vei mai pensa mai mult decât ar trebui.

Citește și: Sprâncene perfecte fără ajutor specializat 

Situația 2: Le-ai decolorat, iar acum sunt portocalii

Poate că arăți amuzant, dar nici această problemă nu este atât de mare precum crezi. Nu trebuie decât să folosești un gel pentru sprâncene pentru a le colora. Nu îți recomandăm să le vopsești într-o nuanță mai închisă acum, mai așteaptă câteva zile.

Citește și: Cum alegi culoarea perfectă pentru sprâncene? 

Situația 3: Pielea s-a iritat după pensat

Este o problemă cu care se confruntă multe femei, motiv pentru care ar trebui să te pensezi seara, pentru ca roșeața să dispară până dimineața. Momentan nu poți decât să aplici o compresă cu gheață timp de un minut. În cazul în care trebuie să ajungi la un eveniment important, folosește un corector verde pentru a „șterge” roșeața, apoi aplică un strat subțire de pudră. Atenție! Nu ar trebui să faci asta de fiecare dată! Evită să aplici produse de machiaj imediat cum te-ai pensat.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.