Tendințele în manichiură pentru vara 2019

În materie de tendințe în manichiură, sezonul acesta ne oferă multe opțiuni de modele, de culori și forme: pătrate, rotunde, migdalate sau ascuțite și lungimi de la scurte la lungi ale unghiilor – câte ceva care să satisfacă toate gusturile.

Manichiura spune ceva despre personalitatea fiecărei femei, iar de-a lungul timpului, am putea spune că a fost ridicată la rang de artă. Indiferent că avem un stil signature sau că asortăm unghiile cu rochia pe care o purtăm poate la o petrecere, la un eveniment sau chiar la o ținută lejeră pe care o purtăm zi de zi, o sursă de inspirație o constituie mereu vedetele. Iată câteva dintre modelele de manichiură ale celebrităților care ne-au atras atenția sezonul acesta.

https://www.instagram.com/p/BxfhkovgsTa/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Simplitatea este mereu la modă. Am urmărit pagina de Instagram faimoasei Kim Kardashian și remarcat că preferă un look simplu, minimalist, punctat uneori cu accente statement, precum în cazul unghiilor cu detalii din cristale care au însoțit rochia sa de la Gala Met. Dacă vrei să creezi iluzia unor degete mai lungi și mai frumoase, alege, precum Kim, unghiile ascuțite. Acestea alungesc optic degetele și vor fi întotdeauna în tendințe.

via Kendall Jenner Instagram

În acest sezon de vară culorile care sunt în trend sunt cele aprinse și vii: roz fuchsia, albastru turcoaz, verde lime, roșu, purtate chiar împreună, cum am remarcat la Kendall Jenner, care a ales un model de manichiură îndrăzneț, pictând fiecare unghie cu o culoare diferită.

https://www.instagram.com/p/BxK_5pXBLA3/?utm_source=ig_web_copy_link

Dacă nu ești adeptă unghiilor colorate, manichiura lucioasă pentru care a optat cu altă ocazie Kendall Jenner este o alternativă în tendințe. Ce poate fi mai elegant decât o manichiură ca aceasta? Forma clasică a unghiilor va arăta întotdeauna delicat pe degete, iar, de multe ori, o manichiură simplă poate fi cea mai bună alegere, accentuând frumusețea și feminitatea mâinilor și fiind potrivită în orice context.

https://www.instagram.com/p/Bx-1f2_nuVw/?utm_source=ig_web_copy_link

În 2019 se poartă din nou culorile neon. Iar manichiurile în nuanțe neon arată cât se poate de original – ia exemplu de la Rihanna, care a încercat acest trend. Culoarea verde lime este perfect în ton cu anotimpului în care ne aflăm și arată spectaculos atât pe unghiile lungi, așa cum le are artista, cât și pe cele scurte. Nuanțele neon semnalează o personalitate puternică, veselă și pline de energie.

Text: Claudia Lefter

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.