Tendințe în frumusețe 2017: tatuarea pistruilor

By  | 

Vremurile în care femeile făceau tot posibilul să își ascundă pistruii s-au terminat! Acum, lumea apelează la tatuaje pentru a-i obține.

Așa cum femeile cu păr drept îl ondulează, iar femeile cu păr ondulat îl îndreaptă, multe persoane care nu au pistrui ar face orice pentru a-i obține. Inițial, unele persoane foloseau produse de machiaj pentru a crea pistrui, cel mai des eyeliner maro. Însă machiajul se șterge și trebuie refăcut zi de zi, așa că o nouă tendință a apărut: tatuarea pistruilor.

A post shared by Man.duh Smith (@mandaals) on

Acest tip de tatuaj facial a devenit din ce în ce mai popular, însă e important ca artistul care face tatuajul să se priceapă. Pistruii nu sunt perfect rotunzi, nu au aceeași dimensiune și nici exact aceeași nuanță. În plus, tatuajele de pe față își pierd rapid din intensitate, deci culoarea trebuie să fie mai puternică la început. Astfel, efectul natural va apărea după ceva timp, când tatuajul va începe să se „șteargă”.

A post shared by SHAUGHNESSY KEELY (@shaughnessy) on

Bineînțeles, tatuajele se pot face și pe persoane care au deja pistrui, pentru a-i multiplica sau pentru a se vedea mai bine.

Tu ce părere ai despre acest trend? Tu ți-ai tatua pistrui?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *