Ten radios în câțiva pași simpli

Nu doar vremea s-a stricat odată cu schimbarea de sezon, ci și aspectul pielii tale; pune în aplicare sfaturile noastre pentru un ten radios și sănătos, ca să poți spune, pe bune… „I woke up like this!”

EXFOLIAZĂ

Pentru ca pielea să strălucească, este important să lași la iveală stratul sănătos, ascuns sub celulele moarte (acestea din urmă tind să se formeze mai ales în sezoanele reci, din cauza vântului, trecerii de temperaturi mari la mici și invers, etc.). Folosește o cremă de curățare, care să dizolve și să elimine delicat pielea uscată, fără să rănească straturile inferioare.

 

FOLOSEȘTE VITAMINA „C”

Pentru a avea ten radios, mizează pe vitamina C, și nu doar ca supliment alimentar (pe lângă alimentele bogate în Vitamina C, înghite un supliment de minim 500 mg/capsulă), ci și prin aplicare locală: folosește un serum cu Vitamina C (formula perfecțiunii include și vitaminele B, D și E), dar și măști care conțin acest ingredient. Antioxidanții sunt cea mai importantă armă împotriva îmbătrânirii premature.

 

APLICĂ MĂȘTI ÎN ACELAȘI TIMP

Termenul de „multimasking”a câștigat notorietate pe Instagram, fiind îmbrățișat rapid de multe femei dornice să aibă un ten radios și sănătos în timp record. Tot ce trebuie să faci este să aplici fiecare formulă pe diferite zone ale feței, în funcție de necesitate, cu o pensulă plată.

 

TRECI PE ULEI DE COCOS

Reputația pe care acest produs al naturii a câștigat-o nu e deloc întâmplătoare sau… strategie de marketing! Beneficiile uleiului de cocos sunt multiple, dar pentru tenul tău poate face miracole. Preîntâmpină deshidratarea specifică sezonului rece folosind uleiul de cocos pentru demachiere, masaj facial, hidratare de zi sau de noapte, dar și ca ingredient în măștile naturiste.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.