Tatuaje faciale temporare

Avansează-ți machiajul  de la clasic la fabulos folosind desene faciale temporare, inspirate de marii designeri prezenți pe podium în sezonul prezentărilor de modă.

tatuaje temporare
Tatuaje semipermanente, Claire’s, 39 lei

 

Pasul 1

Matifiază tenul

Optează pentru produse fără ulei pentru orice – loțiune, cremă solară, corector, fond de ten – și fixează cu pudră translucidă. Desenele sau tatuajele temporare aplicate pe pielea transpirată nu vor rezista.

 

 Pasul 2

Repetiția e mama îndemânării

Testează-ți modelul (inimioare sau semilune, precum modelele de pe podium), fie pe hârtie, fie pe mână. Îți iese bine? O mână fermă este cheia. Suzy Gerstein, makeup artist în New York, recomandă să sprijini cotul pe o suprafață plată, ținându-l cât mai apropiat de corp, reducând astfel posibilitatea ezitării ori tremurul mâinii.

 

Pasul 3

Alege unealta perfectă

Un tuș lichid (eventual waterproof) de pleoape, cu vârful fin, este ideal pentru a trasa linii precise, în vreme ce unul cu vârf rotunjit este perfect pentru aplicarea punctiformă. Începe cu forme mici și îndepărtează-te periodic de oglindă pentru a te asigura că-ți place ce vezi, spune Gerstein. Poți oricând să extinzi forma.

 

Pasul 4

Curăță eficient

Înmoaie un bețișor cosmetic în demachiant pentru a șterge eventualele greșeli. Ar fi bine să ai la tine câteva bețișoare pentru a-ți retușa machiajul când mergi la baie; caută la Sephora bețișoare care au vârful impregnat deja cu demachiant, ca să-ți fie mai ușor.

tatuaje

Îndemânare zero?

Simpaticele tatuaje temporare pot deveni cele mai bune prietene ale tale. Majoritatea se aplică ușor și se îndepărtează fără prea mare dificultate, având avantajul suplimentar că nu se întind dacă-ți atingi fața din greșeală.

Liner Feutre Slim Bourjois, 54,5 lei
Liner Feutre Slim Bourjois, 54,5 lei
Sephora Targeted Eye Remover Swabs, 29 lei
Sephora Targeted Eye Remover Swabs, 29 lei
Estee Lauder Little Black Liner, 140 lei
Estee Lauder Little Black Liner, 140 lei

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.