#SupremeCoverGirls: Ele știu secretul suprem al încrederii în sine

Concursul #SupremeCoverGirl desfășurat de revista Cosmopolitan a desemnat numai trei câștigătoare pentru coperta ediției de noiembrie. Însă participante la această campanie au fost mult mai multe! Descoperă o galerie foto cu toate fetele care s-au înscris la concurs, fiindcă pentru noi, toate sunt și mereu vor fi #SupremeCoverGirls!

#CosmoGirls, în septembrie am desfășurat pe contul nostru de Instagram (@cosmopolitanromania) o campanie intitulată #SupremeCoverGirl, desfășurată în parteneriat cu Head & Shoulders și gama de produse Head & Shoulders Supreme Volume, singurele prooduse de hair premiate de Cosmopolitan la nivel internațional la categoria skincare, pentru îngrijirea pielii scalpului.

În cadrul acestei campanii, cititoarele Cosmopolitan și-au achiziționat și au testat produsele Head & Shoulders Supreme Volume, au postat fotografii #selfie pe conturile lor de Instagram și, unele dintre ele, au descris calitățile produselor și beneficiile lor pentru podoaba capilară. Mai jos sunt doar câteva dintre testimonialele postate de citioarele Cosmo în cadrul acestei campanii:

„Hrănește profund de la rădăcină până la vârf și face părul mătăsos după prima spălare”, a remarcat @manhenrietta. „Crazy volume! Nu am putut rezista tentației #supremecovergirl lansate de @cosmopolitanromania și @headandshoulders”, a scris @asaftei_alexandra. „Love is in the HAIR”, a postat @madalina_cernat. „Aseară m-a ajutat o prietenă să îmi aplic o vopsea semipermanentă neargă (…) iar când mi-am dat jos vopseaua, am aplicat și șamponul și balsamul nou Head & Shoulders Supreme Volume. De dimineață m-am trezit și început să dansez în oglindă; îmi plăcea mica schimbare făcută și părul meu moale, curly și cu volum”, a declarat @sorina5695. „No make-up, just a good shampoo! După prima utilizare, părul arată așa! Este sănătos, și-a recăpătat forma după o vară întreagă în care a fost supus la diverse agresiuni: mare, soare, sare”, a remarcat @ancaanghel. „Astăzi am încercat pentru prima oară noua gamă a celor de la @headandshouldersro: Head & Shoulders Supreme Volume (șampon și balsam) și am rămas surprinsă de cât de bine își face treaba. Părul meu strălucește și are un volum frumos. Cu siguranță le voi refolosi!”, a spus @ialinail.

La încheierea campaniei, trei cititoare norocoase au câștigat marele premiu și au avut parte de un shooting special pentru coperta ediției noastre de noiembrie. Suntem siguri că ați văzut deja coperta revistei și ați asistat la bucuria exprimată în online a fetelor care au câștigat acest concurs! Click aici pentru a vedea cum a fost la ședința foto pentru coperta ediției de noiembrie!

Însă la concursul #SupremeCoverGirl au participat foarte, foarte multe fete, iar noi ne-am fi dorit din tot sufletul să le putem oferi tuturor ocazia să apară pe coperta Cosmopolitan! De aceea te invităm, mai jos, să le descoperi pe toate participantele la acest concurs, fiindcă deși doar 3 fete puteau fi desemnate câștigătoare, pentru noi ele toate sunt și mereu vor fi #SupremeCoverGirls!

Dragi participante la concursul #SupremeCoverGirl, vă mulțumim că ați fost alături de noi în această campanie și vă invităm să vă înscrieți și cu alte ocazii!

P.S. Dacă te-ai înscris la concursul #SupremeCoverGirl, dar fotografia ta nu se regăsește între cele de mai sus, te rugăm să ne contactezi pe adresa [email protected] și vom remedia numaidecât!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.