Super, n-am auzit alarma!

Transformă-ți chipul obosit în „față umană” în mai puțin de 10 minute acasă… și adaugă câteva tușe discrete când ajungi la serviciu.

ACASĂ: PREGĂTEȘTE

Alege aceste produse cu acțiune rapidă și aplicare facilă, care vor lucra pentru tine până ajungi la serviciu.Hidratează fața. Așa cum ție îți lasă gura apă după… apă în zori, la fel și tenul tău tânjește după hidratare, mai ales dacă nu te-ai odihnit destul și, eventual, ai consumat și câteva cocktailuri în ajun. Alege o cremă mai intens hidratantă decât de obicei, mai ales că ești pe fugă. 

4 motive pentru care te trezesti obosita dimineata

Odihnește ochii. Hidratează-ți și ochii înroșiți cu picături oftalmice pentru a șterge urmele de oboseală. Folosește o cremă pentru a hrani, calma și netezi pielea sensibilă de sub ochi.

Scoate „față” tenului. Alege un fond de ten serum ca sa poți camufla fără cusur eventualele imperfecțiuni ale feței: nuanță neuniformă, cearcăne, piele ternă, etc.

Adaugă “sănătate în obraji”. Este numele de cod tradițional pentru blush; optează pentru o nuanță potrivită tenului tău, astfel încât să arate cât mai firesc cu putință. Formulele lichide sau cremă se aplică ușor —  poți face asta chiar și în timp ce te speli pe dinți!

Rezolvă cu părul rebel. Aplică un spray pentru textură sau o spumă pentru volum la rădăcină și prinde-ți părul într-o coadă sau coc răsucit în creștet, pentru un look “office” rapid, chiar dacă nu lucrezi într-un birou.

LA SERVICIU: FINISEAZĂ

Un periaj al părului și un semi-machiaj aplicat în grabă, la baie, te vor face să radiezi la ședința programată la începutul programului.

Ritualul de dimineata perfect

Scoate-ți chipul la lumină. Un iluminator cremos aplicat pe pomeți și pleoape va da luminozitate feței tale, folosindu-se de principiul reflectării luminii naturale. Bonus: obrajii vor părea „sculptați” fără prea mare efort.

Fă-ți un machiaj simplu și rapid. Creionul cu două capete îți permite să creezi dintr-o bucată un contur al pleoapelor și/sau un aspect de fard, prin estomparea cu capărul de burete sau pensulă. La final, definește-ți genele cu mascara.

Dă grai buzelor. Renunță la ruj — pentru care ai avea nevoie de precizie în aplicare și de reîmprospătare frecventă — în favoarea unui balsam, gloss sau, cel mult, un ruj lichid, mult mai simplu de aplicat și purtat.

Definește-ți coafura. Desfă-ți coada sau cocul și bucură-te instant de mai mult volum sau de bucle lejere. Perie-ți ușor părul și aplică un spray pentru volum la rădăcină.

Cum sa te trezesti mai usor dimineata

Radiază prospețime. Să ai mereu în geantă sau la birou un parfum — aceasta este o regulă de aur. O să-ți fie de mare ajutor când constanți că ai uitat să aplici unul acasă, în graba de a ieși cât mai repede pe ușă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise