Super-Detox cu de toate

Îți propunem un super-detox total, ale cărui efecte se vor vedea îndată…

Nu te teme, nu te punem să bei sucuri verzi și o cisternă cu apă; îți propunem însă să-ți resetezi pielea, părul, respirația și mintea cu câteva trucuri și remedii la îndemână, pentru un super-detox ca la carte.

Curăță feed-ul

Urmărești pe cineva care te face să nu te simți bine în pielea ta? Știu cum e! Mă comparam frecvent cu ea, întrebându-mă de ce ea și eu nu… Ei bine, recent am rezolvat dilema, apăsând pe butonul Unfollow, și a fost cea mai bună decizie ever. Acum mă pot concentra liniștită asupra lucrurilor care chiar mă interesează în spațiul virtual.

Mai ușor cu răsfățul

Refuzând un desert poate însemna mai mult decât simpla ingerare a caloriilor conținute – este și un beneficiu pentru tenul tău. Zahărul provoacă glicația (procesul prin care zahărul se leagă de proteinele și lipidele proprii pielii, alterându-le și formând molecule mutante ce distrug colagenul și elastina). Rezultatul: piele ternă și lăsată.

Super-Detox Instant

Ți s-a spus că efectele detoxifierii încep să se vadă pe față? Și dacă le-ai obține fără regimuri draconice, folosind o mască anti-poluare precum Miss de Gaspe Purify+Purge , reutilizabilă, 139 lei (de la Sephora), care elimină, repară, întărește și protejează tenul de factorii externi, grație ingredientelor active în proporție de 83% din formulă.

Inspiră, expiră…

Respirația urât mirositoare îți poate distruge viața socială. Începe un program de două săptămâni, la capătul cărora vei avea dinți mai albi și o respirație proaspătă, folosind kitul Merci Handy Smile Detox, 89 lei, cu ingrediente naturale precum cocos și cărbune.

Păr…fect!

Părul tău a îndurat destule peste vară, motiv numai bun să-l supui unui tratament de detoxifiere. Ferește-l de aparatele fierbinți pentru coafat și tratează-l cu un scrub purificator din gama Douglas Hair Deep Detox, 47 lei, cu extract de moringa și ceai verde antioxidant.

Purifică-ți spațiul

Mănunchiurile de salvie uscată pe care le-ai văzut probabil pe Insta (și nu înțelegeai care-i faza) erau folosite de către indigenii americani în cadrul ritualurilor de purificare spirituală. Aprinde-le cu bricheta și împrăștie fumul în încăpere, pentru a alunga energia negativă. Ai grijă doar să nu dai foc casei (asigură-te că mănunchiul  s-a stins complet după folosire).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.