Super beauty trucuri: partea a II a

Pentru că avem nevoie de povețe istețe, nu de sfaturi cu rezultate îndoielnice! Pune-le în aplicare, noi garantăm reușita!

5 masti cu pepene rosu pentru un ten perfect hidratatBuze de catifea

Schimbă textura rujului aplicat pe buze și mărește-i rezistența folosind pigment ori blush (de preferat aceeași nuanță, dacă vrei să conservi nuanța), pe care să-l aplici prin presare cu o pensulă plată, după ce ți-ai conturat buzele cu creion și ruj. Înlătură surplusul și uniformizează apucând un șervețel între buze, apoi retrasează în exterior linia buzelor pe exterior, folosind fond de ten, pentru un contur ultra-precis!

Sătulă de manichiura ciobită a doua zi?

Optează pentru culorile metalice – formula lor este, se pare, mult mai rezistentă. Aici se încadrează și glitter-ele (mai greu de îndepărtat, e drept) sau lacurile magnetice (cele care capătă model odată magnetizate), cu avantajul suplimentar că modelul poate camufla imperfecțiunile.

Lectia de SPF

Sfatul de care nu credeai că ai nevoie

„Folosește crema de îngrijire facială și pe lobul urechii”, pentru a evita discrepanța între ten și urechi mai târziu, ne sfătuiește Joelle Ciocco, expert cosmetic în cadrul L’Oreal Paris.

„Șervețelele mele pentru față se usucă prea repede. Cum să le fac să reziste?”

Șervețelele pentru uz universal poat fi reactivate cu apă, însă pentru a le prezerva formula originală ar fi bine să le păstrezi într-un portfard de plastic care se închide ermetic (poți folosi și o pungă cu șină, precum cele cu care se sigilează cosmeticele în aeroporturi).

Până la ultima picătură

Cu prima ocazie când treci prin fața unui magazin cu produse pentru artă, achiziționează-ți un set de cleme pentru stoarcerea tuburilor. Astfel, vei stoace și ultimul gram de cremă de mâini, pastă de dinți, vopsea de păr, sau orice este ambalat la tub.

InstanTruc

Ce-am mai văzut noi pe podium-uri și ne-a plăcut: agrafele în culori vibrante; asortează-le sau adaugă un mini-accent de culoare colorându-ți agrafele cu lac de unghii.

Prelungește intensitatea culorii

Înainte să-ți vopsești sau să-ți reîmprospătezi culoarea părului, folosește o mască hidratantă sau reparatoare intensă, recomandă Rita Hazan, expert colorist în New York. Astfel, pigmenții produsului de colorare vor penetra firul fără să-l atace.

Bright eyes

Când NU trebuie să-ți speli dinții?

Când nu ai la dispoziție fix două minute să-i cureți! Orice periaj mai scurt de-atât nu va fi capabil să anihileze bacteriile din cavitatea bucală. Totuși, ce anume ar putea face asta? Clătirea cu apă de gură, de exemplu.

Exfoliant instant

Ai uitat să refaci rezerva de exfoliant? Nici o problemă: adaugă zahăr brun în gelul de duș (amestecă într-un bol cât îți este necesar pentru o utilizare) și masează-ți pielea cu mișcări circulare.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise