Super beauty trucuri: partea I

Pentru că avem nevoie de povețe istețe, nu de sfaturi cu rezultate îndoielnice! Pune-le în aplicare, noi garantăm reușita!

5 trucuri de frumusete pe care trebuie sa le invetiCum optimizezi o mascara

Mascara ta scumpă (la propriu!) tocmai s-a terminat? Până strângi banii pentru una nouă, curăță periuța celei golite cu săpun anti-bacterian și folosește-o pentru a aplica o formulă mai ieftină! Vei beneficia de un rezultat neașteptat, pentru că, uneori, periuța este cea care face diferența între produse, și abia apoi formula.

Ai un coș și nici o soluție?

Un truc… „ninja”: amestecă o aspirină pisată cu câteva picături de apă și aplică punctiform pe coș. Medicamentul conține acid salicilic, ingredientul pe care se bazează o mare parte dintre produsele anti-coșuri – deci va funcționa la fel de bine, remarcă dermatologul Kathy Fields.

Trucuri de frumusete din toata lumea

„Fondul de ten face ca firele subțiri de păr facial să pară mult mai evidente. Care-i treaba?”

„Multe dintre noi întindem fondul de ten cu mișcări circulare, gest care ridică pilozitățile faciale, acestea devenind mult mai vizibile”, spune makeup artistul Mally Roncal. Pentru a aplatiza, folosește o pensulă plată pentru fond de ten și aplică-l în sensul creșterii firelor, adică de sus în jos.

Urme de mișcare?

Te alegi cu coșuri pe piept sau pe spate după efortul depus la sală? Neplăcut! Renunță la aplicarea loțiunii hidratante de corp (pot pătrunde în porii deschiși din cauza transpirației și irită pielea, dacă conțin parfum) și investește într-o cremă anti-acneică pentu față. Dacă funcționează pentru ten, cu siguranță te va ajuta să scapi la fel de bine și de coșurile de pe corp.

Trucuri de frumusete de la Emma Stone

Demachiere în lacrimi?

Demachiantele pentru ochi sunt, într-adevăr, eficiente, însă îți trebuie un pic de dexteritate să eviți să-ți intre în ochi mascara amestecată cu loțiunea! Pentru o demachiere precisă de jur împrejurul ochilor, folosește bețișoare îmbibate în lapte demachiant sau, și mai bine, există unele gata impregnate cu cantitatea optimă de formulă demachiantă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise