Sugestii de machiaj pentru Crăciun și Revelion

Dacă vrei ca de sărbători să arăți perfect din cap până-n picioare, nu trebuie să uiți de machiaj, care ar trebui să fie deosebit și perfect realizat. COSMO ți-a pregătit câteva sugestii, în caz că ești în pană de idei.

Sclipiciul poate îmbunătăți orice machiaj și arată foarte bine în special de Revelion. Poți alege o linie subțire pe pleoapa inferioară sau pe cea superioară, poți folosi un fard de ochi cu sclipici pentru întreaga pleoapă superioară sau poți apica o cantitate mică pe buze. Fii creativă!Bineînțeles, nu e obligatoriu ca machiajul să iasă atât de mult în evidență, în special dacă de obicei preferi să ai un look mai delicat. Optează pentru un machiaj cuminte, care să îți scoată ochii în evidență. Este perfect și pentru mesele în familie sau vizitele la rude.

Pentru petrecerea de Crăciun a companiei, poți alege un machiaj elegant, folosing eyeliner negru și ruj roșu.

Dacă ești mai talentată și vrei ca machiajul tău să fie admirat de toată lumea, încearcă un model de sezon.

Trucuri și sfaturi

Pentru ca machiajul să reziste mai mult, iar nuanțele să fie mai intense, aplică un primer (pentru față, pentru ochi și pentru buze), iar la final folosește un spray pentru fixarea machiajului cu efect de matifiere.

Asigură-te că rujul nu îți pătează dinții astfel: bagă un deget în gură și strânge-l ușor cu buzele. Excesul de ruj va ajunge pe deget în loc să îți murdărească dinții.

Pentru o privire mai pătrunzătoare, folosește gene false.

 

Citește și: Cele mai frumoase modele de manichiură pentru sărbători 

Citește și: Machiajul perfect în funcție de lumină 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.