Sub soarele vacanței, cu Sunright®

Mult așteptata vacanță e aproape, și abia aștepți să iei plaja în piept. Dar tot ce e distractiv – de la relaxarea pe șezlong și până la sporturile estivale, înseamnă soare. Noroc cu Sunright® de la Nu Skin!

Mult râvnitul bronz este de fapt un coșmar pentru pielea noastră; expunerea excesivă la soare este una dintre cauzele semnelor vizibile și premature ale îmbătrânirii (riduri, pete, pierderea elasticității), iar aste e cea mai mică problemă, dacă ne gândim la efectele mult mai grave. Însă protecția solară poate combate aceste neajunsuri, permițându-ți să petreci mai mult timp în aer liber, sub soare: gama Sunright® de la Nu Skin este perfectă pentru întreaga familie, de la mic la mare, oferind protecție împotriva razelor UVA și UVB, cu o formulă non-grasă și rezistentă la apă, calmantă și ușor de aplicat. Și pentru că nu doar fața și corpul sunt expuse radiațiilor solare, gama include și o formulă pentru buze: Sunright® Lip Balm, un balsam hidratant cu protecție solară SPF 15, care protejează împotriva daunelor cauzate de expunerea excesivă la soare, oferindu-le hrănire optimă și un aspect sănătos.

Ce înseamnă SPF?

Factorul pentru Protecție Solară reprezintă capacitatea unei formule de a filtra razele UVB. Indicele numeric arată cât timp poți petrece la soare fără riscul de a-ți arde pielea, însă acest interval de timp variază semnificativ de la o persoană la alta; prin urmare este important să reții că protecția solară nu este aceeași pentru toată lumea. Este și motivul pentru care protecția solară corectă nu se rezumă la o singură aplicare pe zi, deși aceasta este cea mai importantă, mai ales în zilele în care petreci mult timp pe plajă.

SPF-ul nu este, așadar, doar un număr. Produsele de protecție din gama Sunright® includ atât SPF 35, cât și SPF 50, fiind perfect adaptabile obiceiurilor tale. Pentru zilele obișnuite, în care te deplasezi până la serviciu și înapoi, interacționând direct cu soarele doar în pauza de prânz, poți opta pentru un indice mai mic, reaplicând formula cel târziu la amiază, iar în zile le plajă ar fi indicat să alegi factorul de protecție extinsă, dar asta nu înseamnă că este mai puternic, ci doar că poți sta ceva mai mult timp la soare între două aplicări.

Q: Oferă produsele Sunright® protecție UVA și UVB?

A: Da, produsele Sunright® oferă protecție cu spectru larg împotriva radiațiilor UVA și UVB. În timp ce radiațiile UV-B reprezintă cauza arsurilor solare, radiațiile UV-A duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Momentul ideal

Ar trebui să aplici produsul pentru protecție solară înainte de a te afișa la soare, pe pielea uscată, cu 15 minute înainte de a ieși afară. Astfel, formula va adera optim pe piele și va asigura un nivel optim de protecție. Cât despre reaplicările ulterioare, și acestea sunt la fel de importante, dar nu lipsite de provocări; multe lucruri aparent banale pot afecta interacțiunea pielii cu crema de protecție: transpirația excesivă, folosirea prosopului, nisipul și apa, toate acestea împiedică capacitatea produsului solar de a rămâne pe piele și fac reaplicarea esențială. Cât de des ar trebui să se întâmple asta? Păi… cel puțin o dată la două ore sau mai curând, dacă înoți sau transpiri, te ștergi cu prosopul sau pur și simplu stai pe el întorcându-te de pe-o parte pe alta. De asemenea, este important ca atunci când aplici un produs de protecție să te asiguri că folosești cantitatea potrivită de produs, adică echivalentul a 30 ml, suficientă pentru față și pe întregul corp.

Formula magică

Protecția solară este crucială, dar este cel puțin la fel de important să alegi un produs cu ingrediente de calitate și mai ales sigure pentru sănătatea noastră. Produsele Sunright® conțin Astaxantină (extract de haematococcus pluvialis) — provenind din carotenoidele, acesta asigură produselor acea nuanță divină de roz; extract de Physalis angulata, care ajută la calmarea pielii în timpul expunerii la raze UV, precum și alte ingrediente hidratante și calmante precum aloe vera, bisabolol și pantenol. Și Sunright® Lip Balm SPF 15 este bogat în ingrediente hidratante – ulei de floarea soarelui, un emolient intens și vitamina E (tocoferol și tocoferol acetat) care are un efect de hidratare și protejează pielea de stresul oxidativ cauzat de soare, vânt și frig.

Proba de rezistență

Despre capacitatea unui produs de protecție solară de a rezista la apă, atunci când înoți, au existat mereu controverse, iar concluzia este că niciun produs (care să poată fi aplicat în siguranță pe piele) nu poate rămâne pe piele o zi întreagă. Dar unele pot rezista suficient timp, astfel încât să te poți bucura de o bălăceală zdravănă: produsele Sunright® 50 & 35 sunt rezistente la apă și permit până la 80 de minute de distracție neîntreruptă în apă. Nu aștepta mai mult înainte de a reaplica, bronzul nu e de durată, dar sănătatea pielii…da!

Experiență all-inclusive

Să fim sincere, noi nu apreciem un produs doar pentru efectul său, oricât ar fi acesta de important. În cazul de față, protecția solară eficientă ar trebui să ne fie suficientă, însă noi ne dorim mai mult, iar produsele Sunright® cu SPF 50 & 35 și Sunright® Lip Balm cu SPF 15 par să le aibă pe toate. Fără consistență grasă, greu de suportat în condiții de caniculă, cu o absorbție rapidă, fără a lăsa acea nesuferită peliculă albicioasă (produsele Sunright® au o nuanță delicată de roz, datorată carotenoidelor din formula sa, aceleași care dau culoare morcovilor), loțiunile de protecție sunt potrivite pentru aplicarea pe față și corp, scutindu-te de grija (și efortul financiar) de a cumpăra mai multe produse.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.