Șterge urmele unei nopți de pomină

E drept că vodka și sucul de merișoare merg de minune împreună (în cocktail-ul nostru preferat – Cosmopolitan), dar alcoolul și frumusețea nu fac casă bună, iar mahmureala de a doua zi e tare greu de suportat. Uite ce ai de făcut ca să începi anul cu dreptul.

Regula de aur a băutorilor

Sigur, nimeni nu o aplică, iar bărbații o ignora fără regrete. Pentru ca alcoolul să nu preia conducerea organismului, se recomandă (pe lângă o gustare înainte) să bei un pahar de apă pentru fiecare shot, cocktail sau bere/vin, etc. Faptul că vei merge des la baie e un lucru bun, deoarece vei începe deja să elimini din alcoolul ingerat, însă principalul beneficiu este acela că nu te vei deshidrata și nu vei avea ochii umflați și pielea uscată în zori.

CITEȘTE ȘI: Remedii eficiente pentru mahmureală

Reprogramează durerea de cap

Ia o aspirină înainte să te culci, și astfel vei avea o dimineață mai ușoară (și un cap mai ușor, de fapt!). Și un duș răcoros te-ar putea ajuta, pentru că aburii alcoolului încep să se elimine prin transpirație la numai câteva ore după ce l-ai consumat.

CITEȘTE ȘI: Efectele adverse ale petrecerilor

Șterge urmele în zori

Dacă ai norocul ca aspirina să-și fi făcut efectul, nu mai ai mare lucru de reparat de dimineață. Desigur, ai toate șansele să ai fața și ochii înoșiți, însă avem leac și pentru asta. Dacă roșeața ochilor se rezolvă cu Visine, pentru față vei avea nevoie de o cremă anti-roșeață. Nu o ai la îndemână? Nu-i nimic, e rândul corectorului să-și îndeplinească misiunea. Însă nu ne referim la cel clasic – bej, ci vei avea nevoie de de unul galben sau verde, care să neutralizeze roșeața. Uniformizează totul cu un fond de ten ușor, aplică un ruj aprins și gata, poți da ochii cu lumea!

CITEȘTE ȘI: Machiajul care nu se vede

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise