Standarde de frumusețe impuse de… masculi

E oficial: vara este sezonul preferat al… bărbaților, pentru că abia acum văd ce le place lor mai mult! Află care sunt „părțile” lui preferate în acest sezon și cum le pui în valoare prin trucuri simple de frumusețe!

Multe dintre noi au senzația că, pentru un bărbat, „sexy” înseamnă un bust cupă „D”, expus cu generozitate, picioare până-n gât și un dorsal obraznic. Mare ne-a fost surpriza să aflăm că lucrurile nu stau chiar așa… altele sunt datele! Mai mult decât atât, sunt foarte atenți la detalii, iar asta chiar e o noutate în ce-i privește. Citește ce-am aflat de la ei și apoi „apasă butoanele” potrivite pentru a-ți confirma locul în centrul atenției iubitului tău.Un chip curat!

Că nu erau fani ai machiajului, știam deja, însă nu toate ne permitem să ieșim pe stradă cu tenul… „gol”. Un ten uniform, radios și fără coșuri sau pete, e un indiciu al sănătății – criteriu esențial (în mod inconștient) pentru bărbați, atunci când își aleg o parteneră. Deci, nici machiaj, nici imperfecțiuni; ai zice că bărbații ar prefera calea de mijloc. Atunci e foarte simplu: un BB-cream precum The Body Shop Vitamin E Cool BB cream, 56 lei, ar rezolva problema luminozității și uniformizării nuanței tenului, fără să încarce tenul.

Păr „autentic”

Se sfiesc să recunoască, însă vara asta nu prea se dau în vânt după părul vopsit în culori țipătoare, vizibil nenaturale și după coafurile apretate. Remarcă (deși noi credem că nu) un stil lejer, o culoare discretă… dar cel mai frecvent le sare în ochi părul sănătos, care strălucește în bătaia razelor de soare și se lasă purtat de vântul cald de vară. Nouă ne sună clar a „beach-waves”, adică părul coafat ca și cum ai fi făcut o baie în mare și apoi l-ai lăsat să se usuce la soare. Dar noi știm că soarele puternic usucă părul, așa că avem nevoie de protecție: Wella SP Sun protection cream, 37 lei. Pentru a-ți aranja părul, poți folosi un spray cu apă sărată.

Piele fină la vedere

Ok, aici am intuit noi bine, chiar vor să vadă cît mai multă goliciune… O piele atît de fină și de strălucitoare, încât o mângâie din priviri, la asta se rezumă „fantezia” lor! Dar nu, nu genul uns cu ulei din belșug, precum fetele care anunță rundele la box, ci subtil, ca și cum pielea ar fi mângâiată de soare. Așadar, începe-ți ritualul de frumusețe cu un periaj uscat, apoi înlătură celulele moarte cu o mănușă exfoliantă și un gel de duș hrănitor , apoi hidratează-ți pielea cu un lapte de corp parfumat.

Picioare de gazelă

Ținutele mini nu se mai demodează, ai zice că-i o conspirație masculină… Din fericire, noi știm trucuri care să ne ajute să afișăm picioare sexy:

1 După o exfoliere viguroasă, scapă de pilozitățile încă scurte pentru smulgere folosind un aparat de ras (de exemplu Gillette Venus). Pentru alunecare ușoară, aplică pe piele, înainte de epilarea cu lama, un ulei de ras – Somersets english shaving oil, 19 lei.

2 Îți simți picioarele grele, umflate și obosite? Probabil că așa și arată! Poți schimba situația tratîndu-le cu o cremă detoxifiantă precum Kiotis Lightness Detoxifying legs treatment, 149 lei.

3 Avem o „mică” problemă – celulita! Dar avem și soluția: o cremă cu dispozitiv pentru masaj, precum Oriflame Perfect Body Anti-cellulite attack, 75 lei. Și pentru că pe fond mai închis celulita devine mai puțin vizibilă, bronzează-ți picioarele cu un autobronzant precum cel de la Guerlain, Terracotta Jambes de gazelle, 256 lei.

 Silueta de felină

Acum, când purtăm ținute sumare, bărbații ne studiază îndeaproape, să știi! Ai început deja dieta? Multiplică rezultatele folosind o cremă modelatoare precum L’Occitane Shaping delight firming & resculpting, 168 lei. Și efortul de la sală (repetările de abdomene încep să se vadă!) poate fi dublat, dacă aplici zilnic o cremă pentru aplatizarea abdomenului precum Lineance Ventre plat, 57 lei.

Da, și bustul!

Te poți baza în continuare pe „magia” decolteului tău! Majoritatea tipilor recunosc că se lasă furați de priveliște. Folosește un remediu pentru extra-fermitate , sunt disponibile destul de multe produse pentru fermitatea bustului în magazine.

Bronz subtil sau intens?

83% au catalogat bronzul subtil drept „sexy”

17% au optat pentru pielea ciocolatie

Am chestionat o groază de tipi, ba mai mult, le-am arătat și fotografii cu mai multe fete (diverse siluete), unele cu pielea  puțin bronzată, altele aproape „rumenite”. Sfidează soarele și bronzează-te acasă, amestecând zilnic, în crema de corp, puțin autobronzant, iar când ieși afară, nu uita de protecția solară.

 

Machiajul „nude”

Makeup-ul „vizibil”, nu se numără printre opțiunile de vară ale bărbaților, dar, confruntați cu fotografii reprezentând femei nemachiate și altele cu makeup „nude”, au votat pentru cele din urmă, considerându-le mult mai senzuale.

Citește aici cum să-ți faci un machiaj „nude” ca la carte

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.