Sprancene perfecte in functie de forma fetei

Forma patrata

Pentru acest tip de fata, se recomanda in general sprancene groase, foarte slab arcuite, insa numai la nivel teoretic.

Grosimea trebuie sa fie proportionala cu trasaturile fetei, iar arcuirea trebuie sa fie fidela liniei arcadei.

Katie Holmes nu face exceptie de la regula. Insa, dupa cum se vede din prima fotografie, nici ea nu ti-a gasit forma de prima data.

Sprancenele ei se ingrosau destul de tare la arcuire, creandu-se un unghi nenatural. Cea de-a doua fotografie demonstreaza ca si-a gasit… stilistul.

Forma ovala

In acest caz, sprancenele nu trebuie sa fie rotunjite si in nici un caz arcuite excesiv. Ele trebuie sa fie subtiate si arcuite usor.

De asemenea, punctul de pornire nu trebuie sa fie foarte apropiat de coltul interior al ochiului.

Angelina Jolie a trecut printr-o faza in care nu respecta aceste reguli, insa forma actuala a sprancenelor i se potriveste de minune.

In cazul in care vorbim despre o fata alungita, se recomanda marirea distantei intre sprancene, fara a le subtia foarte mult. Evita arcuirea lor!

Forma de diamant

Femeile cu o structura osoasa pronuntata ar trebui sa opteze pentru sprancene drepte, urmarindu-se in acelasi timp departarea usoara de baza nasului.

Se arcuiesc usor – lucru de care Eva Longoria nu a tinut cont acum ceva vreme.

Prezentul scoate la iveala o Eva mult mai frumoasa, cu sprancene corecte ca forma.

Singurul comentariu este ca s-a „umblat” prea mult la grosime, care in mod normal avantajeaza o femeie cu ten masliniu.

Forma rotunda

Cea mai nimerita alegere sunt sprancenele care urmeaza o linie ascendenta (ceea ce iti va da un aer tineresc si optimist), insa subtierea exagerata ar putea sa te faca sa pari mult prea… grava, sau mult mai in varsta decat esti, asa cum reiese si din fotografia mai veche a frumoasei Cameron Diaz. La premiera celui de-al treilea film din seria Shrek, Cameron pare sa-si fi invatat lectia.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.