Sprâncene perfecte în 5 pași

Una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale tale este să ai sprâncene perfecte, precum Kim Kardashian sau alte vedete? Nimic mai simplu, te învață chiar cea care le „creează”, celebra Anastasia Soare…

Ai grijă ce-ţi doreşti, s-ar putea să se îndeplinească! Sprâncenele tale pot fi perfecte, ţi-o garantează chiar expertul care se ocupă de sprâncenele celor mai frumoase femei pe care le vezi la televizor. Și poți să ți le faci chiar tu acasă!

Super-sprâncene în 5 paşi simpli
sprancene anastasia soare
1. Cu ajutorul unei pensule, delimitează capetele sprâncenelor ţinând cont de reperele feţei: punctul de pornire va fi situat în dreptul colţului nasului, iar codița va fi la capătul axei care uneşte colţul nasului şi unghiul extern al ochiului.
sprancene anastasia soare
2. Cu un creion, trasează ușor capetele sprâncenelor.
sprancene anastasia soare
3. Folosește un şablon care corespunde dimensiunii stabilite cu creionul pentru sprâncene, apoi aplică fardul asortat culorii sprâncenelor tale.
sprancene anastasia soare
4. Înlătură şablonul şi începe să smulgi firele rămase în afara ariei acoperite cu fard. Pensează în paralel, când la o sprânceană, când la cealaltă.
sprancene anastasia soare
5. Fixează-ţi sprâncenele cu ajutorul unei mascare transparente.

sprancene anastasia soare

Ca să le păstrezi forma intactă, cel mai bine ar fi să te ocupi de sprâncene o dată la câteva zile, smulgând pe rând firele scurte crescute între timp. Pentru a identifica forma perfectă de fiecare dată, pentru a te pensa, dar şi pentru a-ţi defini sprâncenele perfect, ai nevoie de câteva ustensile special concepute pentru întreţinerea acestei zone (creioanele pentru pleoape sau mascara nu sunt potrivite pentru aşa ceva). Procură-ţi un kit complet pentru sprâncene, format din şabloane (doar una e pe măsura ta), gel, mascara, creion iluminator, fard, pensula şi… desigur, o pensetă uşor de mânuit.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.