Sprâncene arcuite prin tehnica #shadowing

Cel mai nou dintre multele trucuri de amplificare a arcuirii sprâncenelor – #shadowing,  îți poate chiar schimba fizionomia. Mai jos afli cum să obții sprâncene perfecte fără să pari… pictată!

 

EXPERT Dani Scarcella, Makeup artist în New YorkPREGĂTIREA Smulge firele care ies din „formație” și apoi perie-ți sprâncenele în jos.

trucuri sprancene

1 Folosește un creion pentru sprâncene (alege o nuanță mai deschisă decât ele), pentru a schița ușor linia superioară a acestora, începând de la mijlocul lor (arcuirea) și până la capetele exterioare, definind conturul natural de-a lungul rădăcinilor firelor.

Make Up For Ever Pro Sculpting eyebrow pencil, 92 lei
Make Up For Ever Pro Sculpting eyebrow pencil, 92 lei

2 Acum perie-ți sprâncenele în sus (astfel vor masca linia proaspăt trasată) și conturează pe linia de jos a firelor. Capetele interioare nu trebuiesc conturate – arată mult mai natural astfel.

 

3 Cu o perie în unghi, așterne fard pudră pentru sprâncene (de aceeași culoare cu ele) pe toată suprafața acestora. Acest efect de umbrire umple discret eventualele goluri.

Anastasia Beverly Hills Brow powder duo, 89 lei
Anastasia Beverly Hills Brow powder duo, 89 lei

4 Perie din nou sprâncenele cu mișcări de jos în sus pentru a îndepărta excesul de pudră. Repetă mișcarea cu un gel transparent pentru sprâncene.

 

PONT: Ți-ai pensat prea mult sprâncenele? Dacă ai făcut-o în mod repetat, e foarte posibil să le fi afectat definitiv forma. Dar dacă folosești eternul truc cu ulei de ricin – aplicat cu atenție, exact pe conturul dorit – rădăcinile pot fi stimulate să producă noi foliculi de păr. Deloc de ignorat, și noile produse destinate sprâncenelor – precum Brow Enhacer de la Anastasia BH, pot face sprâncenele să crească din nou.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.