Splendida in timp record

Dacă până acum îți lua câteva zeci de minute să fii gata de ieșit în oraș, acum poți obține un look radios în numai câteva minute. 

Recunoaște, oricât de mult ți-ar plăcea să te aranjezi și să te machiezi, uneori parcă ai vrea să ai o baghetă magică sau puteri supranaturale care să te scutească de lungul ritual de înfrumusețare și să te facă instantaneu să arăți așa cum îți dorești. Și dacă ți-am spune că noi am reușit? Îți vom dezvălui cum se poate obține un look de zi în șase minute, și unul de noapte în șapte minute. Nu crezi? Convinge-te…

LOOK DE ZI

Proaspătă și strălucitoare în 6 minute

Tratament facial în 2 minute

În loc să aplici fondul de ten în multiple straturi, ceea ce ar putea să-ți facă fața să arate ca o mască, folosește un corector pentru a acoperi eventualele zone înroșite sau micile imperfecțiuni temporare, dar și cearcănele. Folosește-ți mâinile pentru a tapota pielea în zonele în care ai aplicat corectorul, pentru a-l ajuta să adere natural pe piele. Folosește apoi o pudră minerală care va da pielii un apect mătăsos. Alege una cu factor de protecție, pentru a-ți proteja pielea de razele de soare.

Pensat de 1 minut

Poate suna neinteresant, însă femeile cu sprâncene dese știu că nu e chiar așa. De fapt, chiar și celelalte se plâng din cauza faptului că le ia mult timp să nimerească forma perfectă. Înainte de a smulge vreun firicel, ține un creion pe diagonală peste sprânceană (poziționează vârful de gumă la baza sprâncenelor) și apoi scapă de firele care ies de sub sau de deasupra creionului, oprindu-te, evident, la arcuire, unde vei repoziționa creionul.

Machiaj: Look-ul semnatura

Machiaj în 2 minute

Încălzește vârful unui ruj roz cu un foehn timp de 5 secunde, apoi aplică-l pe buze – căldura va ajuta la o mai bună acoperire a zonelor uscate și va fixa culoarea. Același produs îți poate fi util și pentru machierea ochilor și obrajilor, cu condiția să fie aplicat cu vârful degetului inelar. La ochi, ai grijă să întinzi bine în zona pliurilor, pentru a evita adunarea în ele. Mai ai nevoie de-o mascara, și gata!

Coafură de 1 minut

Lasă-ți capul pe spate și masează-ți rădăcinile cu degetele pentru a obține volum. Alege apoi o secțiune din frunte și prinde-o după ureche sau la spate, în funcție de cât de lung e părul tău. Dacă ai șuvițe rebele, ele nu vor face decât să completeze acest look sexy.

LOOK DE NOAPTE

Sexy și radioasă în 7 minute

Un machiaj mult prea încărcat poate spune multe despre tine: te-ai străduit prea mult și ai ceva de ascuns, de exemplu. În plus, nici un bărbat n-a fost vreodată auzit să spună: „Mi-aș dori să se machieze și mai mult”. Concentrează-te doar pe părțile feței care-l pot vrăji – ochii și buzele. Apoi creează-ți o coafură irezistibilă și pregătește-te să atragi priviri.

Cum sa arati bine de dimineata dupa ce ai dormit la iubitul tau

Ten strălucitor în 2 minute

Nu irosi o grămadă de timp pe tratamente faciale; în lumină difuză, nu vei avea nevoie decât de un fond de ten compact pentru zona T-ului și pe obraji pentru a afișa un ten perfect. Dacă-ți înmoi înainte burețelul de machiaj în puțină apă, fondul de ten se va aplica mai ușor, iar chipul va căpăta un aspect… natural. Aplică apoi o pudră translucidă, care va fixa machiajul și va absorbi transpirația.

Machiajul ochilor în 3 minute

Aceeași pudră de mai sus îți va folosi de minune pentru a fixa mascara pe gene; aplic-o între două straturi de mascara. Folosește apoi un bețișor cosmetic pentru a lua surplusul de pe vârful periei, și trasează-ți conturul pleoapelor superioare, apoi finisează cu un fard de pleoape închis. Încearcă nuanța prunei sau lavandei, care se poartă în acest sezon și scot în evidență tonurile naturale ale tenului.

Buze „nude” în 2 minute

Dacă pentru pleoape am ales nuanțe îndrăznețe, buzele se vor bucura de tonuri deschise, transparente. Pentru a crea efectul de buze pline, trasează conturul buzei superioare cu un creion înr-o nuanță cît mai apropiată de cea a buzelor tale, depășind puțin limita naturală. Apoi, aplică un gloss incolor. Unește-ți apoi buzele fără a le freca, iar conturul de sus se va imprima perfect și în partea de jos.

ABC-ul unui look sanatos

Coafură de 1 minut

Fă-ți părul să strălucească printr-un truc simplu – pune puțin ulei de măsline pe plăcile aparatului de întins părul înainte de a-l încălzi, apoi trece-ți rapid șuvițele din frunte prin el. Uleiul de măsline face ca părul să strălucească, fără a lăsa vreo clipă senzația că ar fi gras. Prinde restul părului într-un coc neglijent și pregătește-te pentru o seară întreagă în centrul atenției.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.