Sperma aplicata zilnic pe ten face minuni, sustine aceasta femeie

O tânără din Anglia susține că folosește zilnic o mască de față din spermă pentru a scăpa de rozacee.

Suntem obișnuite să fim șocate de tot felul de trucuri și secrete de frumusețe, dar acest tutorial de pe Youtube este… cel puțin diferit de ce ai văzut până acum. Pregătește-te să fii puțin scârbită, dar, în același timp, și puțin intrigată.Îngrijirea pielii în sezonul rece

Tracey Kiss folosește zilnic o mască de față din spermă și susține că aceasta a făcut minuni pentru rozacee – o problemă a pielii caracterizată prin înroșirea și inflamarea pielii, alături de pustule, ce poate fi foarte greu de tratat. Deci, pentru a-și salva tenul, ea primește zilnic donații de spermă de la un amic, într-un recipient. De asemenea, ea spune în acest videoclip că nu participă la „extracția spermei”. Pfiu.

Ea explică că dieta donatorului este foarte importantă, dar și momentul din zi când acesta ejaculează poate influența cantitatea și consistența ingredientului său minune. De asemenea, donatorul nu are voie să fumeze sau să consume alcool sau droguri.

5 ceaiuri care îți fac tenul să strălucească de sănătate

Probabil că te gândești și tu la mirosul neplăcut al spermei, nu? Ei bine, Tracey spune că nu o deranjează deloc, dar, dacă vrei să încerci și tu, poți aprinde bețișoare parfumate pentru a acoperi mirosul.

Urmărește și tu mai jos clipul în care Tracey vorbește despre masca ei de față inedită:

*articol preluat din Cosmopolitan AU

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise