(P) Source Essentielle – produsele naturale L’Oréal Professionnel

Create din 80 – 100% ingrediente de origine naturală de înalta calitate, produsele Source Essentielle sunt primele produse naturale din portofoliul L’Oréal Professionnel, produse profesionale de îngrijire a parului care pot fi reîncarcate în salon. Ușor de recunoscut datorită incluziunilor florale delicate din produs, Source Essentielle a fost creat pentru a fi un model de inovație și consum sustenabil.

Source Essentielle nu oferă doar produse derivate din formule naturale sau vegane*, este în acelaşi timp creat pentru a avea un impact minim aspura mediului şi oferă consumatorilor opţiunea de reîncărcare a şampoanelor direct din salon.

AMBALAJ SMART

De la ambalaj pâna la prezența în salon, Source Essentielle a fost creat cu o abordare sustenabilă și inovatoare. Ambalajul este special creat sub forma de pătrat pentru a putea păstra o cantitate maximă de produs într-o cantitate minimă de plastic. Forma produsului oferă în același timp și posibilitatea de suprapunere a produselor în așa fel încât spațiul de transportare să fie optimizat. În salon, recipientele pot fi suprapuse foarte simplu unul peste celalalt – în acest mod nefiind nevoie de alte elemente de vizibilitate la punctul de vânzare produse.

TRANSPARENȚA INGREDIENTELOR

Pentru a ajuta consumatoarele sa foloseasca mult mai responsabil produsele, L’Oréal Professionnel menționeaza originea pentru majoritatea ingredientelor prezente în fiecare produs Source Essentielle, pe spatele acestora. Eticheta nu descrie doar procentul de 96% ingrediente naturale, adauga și faptul ca restul de 4% al ingredientelor este necesar sa garanteze calitatea senzorială pentru a putea menține formula existentă.

Pasul 1: Curăţarea

Șampon pentru uz zilnic SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Creat din 80% ingrediente naturale, cu Frunze de acacia și esență de aloe vera. Pentru păr suplu, strălucitor și plin de vitalitate. Printre ingrediente regasim: Frunze de arbuști exotici: frunze uscate de acacia; Ingrediente derivate din plante precum nuca de cocos, grâu și porumb; Sevă de aloe: agent de hidratare extras din aloe;

Aplicați pe părul umed. Emulsionați, iar apoi clatiți bine. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Rezultatul profesional este asigurat de folosirea șamponului împreună cu tratamentul.

Cantitate: 300ml

Preț: 85 lei

Șampon pentru scalp sensibil SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Creat din 80% ingrediente naturale cu flori de gălbenele și extract de mușețel. Ideal pentru prevenirea și descurcarea părului. Potrivit scalpului sensibil. Printre ingrediente regasim: flori uscate de gălbenele; ingrediente derivate din plante precum nuca de cocos, grâu și porumb; extract din flori de mușețel (matricaria recutita): ingredient provenit din flori de mușețel pentru condiționare;

Aplicați pe părul umed. Emulsionați, iar apoi clătiți bine. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Cantitate: 300ml

Preț: 85 lei

Șampon hrănitor pentru păr uscat, sensibilizat SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Creat din 96% ingrediente naturale cu flori de iasomie și ulei de susan. Pentru păr hrănit, catifelat și suplu. Florile de iasomie sunt cunoscute pentru proprietățile purifiante, în timp ce uleiul de susan hidratează complet fibrele.

Aplicați pe părul umed. Emulsionați, iar apoi clatiți bine. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Rezultatul profesional este asigurat de folosirea șamponului împreună cu tratamentul.

Cantitate: 300ml

Pasul 2: Tratament

Tratament-cremă pentru uz zilnic SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Creat din 99% ingrediente naturale, cu esență de aloe vera. În doar 5 minute părul își recapătă luminozitatea și suplețea naturală. Ajută la descurcarea părului. Printre ingrediente regasim: sevă de aloe: agent de hidratare extras din aloe; ulei din semințe de floarea soarelui: ulei hrănitor provenit din semințe de floarea soarelui; ulei de cocos: ulei nutritiv provenit din nucă de cocos; ulei din semințe de argan: ulei nutritiv provenit din semințe de argan; derivate din plante precum nuca de cocos, struguri și rapiță;

Se aplică pe părul spălat și zvântat. Se lasă să acționeze timp de 1 minut. Clătiți bine. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Cantitate: 200ml

Preț: 117 lei

Tratament-balsam pentru strălucirea părului SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Creat din 99% ingrediente naturale, cu pulpă de smochină. În doar 5 minute părul își recapătă hidratarea și strălucirea naturală. Printre ingrediente regasim: Extract din frunze – smochină: ingredient de îngrijire provenit din pulpă de smochine; Ulei din semințe de floarea soarelui: ulei hrănitor provenit din semințe de floarea soarelui; Ulei de soia: ulei nutritiv provenit din semințe de soia; Ingrediente de origine vegetală, provenite din plante precum nuca de cocos, struguri și rapiță;

Se aplică pe părul spălat și zvântat. Se lasă să acționeze timp de 5 minute. Clătiți bine. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Cantitate: 250ml

Preț: 125 lei

Tratament-mască pentru hrănirea părului SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Creat din 99% ingrediente naturale, cu semințe de susan. În doar 5 minute părul își recapătă hidratarea și suplețea naturală. Printre ingrediente regasim: Ulei din semințe de susan: ulei hrănitor din semințe de susan; Ulei din semințe de floarea soarelui: ulei hrănitor provenit din semințe de floarea soarelui; Ceară de candelilla: ingredient emolient provenit din arbustul Euphorbia; Ingrediente de origine vegetală, provenite din 6 plante precum nuca de cocos, rapiță și porumb; Ulei de cocos: ulei nutritiv provenit din nucă de cocos; Ulei din semințe de argan: ulei nutritiv provenit din semințe de argan;

Cantitate: 300ml

Preț: 125 lei

Ulei pentru hrănire SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Se aplică pe părul umed sau uscat 3-6 picături, pe lungimea firului de păr. Esențial pentru strălucirea și hrănirea părului. Printre ingrediente: flori de imortele: flori uscate de imortele; flori de lavandă: lăstar uscat de lavandă; ulei din semințe de argan: ulei nutritiv provenit din semințe de argan; ulei de cocos: ulei nutritiv provenit din nucă de cocos; ingrediente derivate din plante precum nuca de cocos;

Folosiți între 3 și 6 picături de ulei în funcție de grosimea firului de păr. Încalziți-le în palme și aplicați-le pe părul umed sau uscat pe lungimi și vârfuri. Nu necesită clătire.

Cantitate: 70ml

Preț: 117 lei

Ulei pentru strălucire SOURCE ESSENTIELLE L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Se aplică pe părul umed sau uscat 3-6 picături, pe lungimea firului de păr. Esențial pentru strălucire. Printre ingrediente: Flori de imortele: flori uscate de imortele; Flori de lavandă: lăstar uscat de lavandă; Ulei din semințe de argan: ulei nutritiv provenit din semințe de argan; Ulei de cocos: ulei nutritiv provenit din nucă de cocos; Ingrediente derivate din plante precum nucă de cocos;

Folosiți între 3 și 6 picături de ulei în funcție de grosimea firului de păr. Încalziți-le în palme și aplicați-le pe părul umed sau uscat pe lungimi și vârfuri. Nu necesită clătire.

Cantitate: 70ml

Preț: 117 lei

Reîncarcă-ţi recipientul la barul de şampoane din salon!

Source Essentielle vă  oferă posibilitatea de a reîncărca recipientul de șampon direct în salon.

Datorită acestei inovaţii, echivalentul greutăţii unui recipient de şampon este salvat la fiecare 3 reîncărcări – aducând o reducere de 30%  a plasticului folosit.

Această inovaţie marchează un pas important al sustenabilităţii în saloane.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.