Solutii de frumusete ascunse in baia lui

Ai dormit la noul tău iubit? Uite cum poți să încropești un ritual matinal de frumusețe cu produsele lui de îngrijire.

Bețișoarele pentru urechi

Retușează machiajul compromis peste noapte folosind bețișoarele cu capete de bumbac. Șterge urmele de creion khol sau rimel întins în jurul ochilor lăsând doar un contur subțire la baza genelor pentru a nu te afișa complet nemachiată, creând astfel  un smoky eye instant.Picăturile pentru ochi 

Ochii roșii n-ar fi o surpriză după o noapte incendiară, însă picăturile te pot ajuta și în cazul în care ai parte de o erupție facială. Soluția clmează orice fel de roșeață a pielii instantaneu.

Cum iti percepe iubitul tau frumusetea

Pudra de talc 

Nu te mira să găseești acest produs la el în baie. Dacă o găsești – probabil prăfuită de multă vreme – folosește-o pe post de șampon uscat, dacă părul ți s-a îngrășat peste noapte. Aplică la baza scalpului, fricționează ușor, apoi pleacă capul în cadă și scutură surplusul de pudră din cap.

Scrubul facial 

Dacă are unul (bravo lui!), probabil că are o textură ceva mai dură decât al tău, deci nu-l folosi pe față. Pentru a-ți spăla fața, însă, cel mai bine se califică pasta lui de ras. Scrubul lui facial e bun pentru corp, pentru a scăpa de urmele de bronzant sau dacă pielea ta e uscată.

Ce crede iubitul tau despre ritualul tau de frumusete

Crema grasă 

Fie că deține vaselină, cremă de gălbenele, Egyptian Magic sau (asta în cazul in care are, mmm… tatuaje) Bepanthen, îți vor fi de un real folos pe post de balsam de buze sau dacă-ți simți tenul super-uscat, iar aplicate pe pomeți și arcade, vei opține rapid o mină luminoasă.

Apa de gură

E evident că, neavând periuța de dinți la tine, spălarea dinților cu degetul arătător și pastă de dinți urmate de trei gargare cu apă de gură te vor ajuta să-ți împrospătezi respirația, însă există și alte lucruri pe care le poți face cu ajutorul ei. Îmbibă o dischetă de bumbac în apă de gură și folosește-o pe post de loțiune tonică ori ca deodorant pentru subraț. Dacă ai mătreață și n-ai la dispoziție un șampon pentru asta, spală-te cu al lui și apoi folosește un capac cu apă de gură la clătire pentru a elimina particulele albe.

Si el se confrunta cu probleme de frumusete

Produsele pentru păr

Și aici ai o grămadă de variante. Folosește ceara de păr pentru a-ți aranja sprâncenele sau pentru a-ți defini genele, ca și cum ai aplica o mascara transparentă. Iar dacă părul tău este neascultător de dimineață, prinde-l într-o coadă și calmează firele rebele cu ceară. Ai avut bucle? Refă-le pe deget cu ceara de păr, răscucindu-le apoi vârfurile.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise