Simona Halep, muza unui nou parfum

Avon lansează un nou parfum inspirat de povestea tenismenei Simona Halep.

HerStory – Love Inspires este un nou parfum inspirat de fabuloasa poveste a uneia dintre cele mai îndrăgite sportive de performanță din România, Simona Halep. Este a doua creație olfactivă lansată de brandul Avon cu Simona Halep, după succesul cu HerStory, lansat anul trecut. 

Încrederea este unul dintre pilonii pe care Simona se bazează, iar în luna martie, brandul Avon și-a propus să redea femeilor încrederea în forțele proprii cu un nou parfum HerStory – Love Inspires, pentru a transmite femeilor mesajul „Iubește-te în fiecare zi!” Simona Halep, ambasadoarea parfumului, este și muza noii arome, ce surprinde forța și independența femeii care se pune pe primul loc. Pe lângă talentul, tenacitatea și forța care au consacrat-o în lumea tenisului, Simona este și un simbol al frumuseții autentice, al curajului și al încrederii, valori recunoscute și promovate de brand prin toate inițiativele sale.

Inspirat de povestea Simonei Halep

Este timpul ca fiecare femeie să se pună pe primul loc și să fie prioritatea sa numărul 1. Atunci când crede în ea, nimic nu o poate opri. O femeie care își hrănește încrederea, este o femeie care se iubește în fiecare zi. Acesta este îndemnul pe care noul parfum HerStory Love Inspires, creat împreună cu Simona Halep, vrea să îl insufle fiecărei femei.

Notele feminității

Povestea ei și a tuturor femeilor care își rescriu viața în fiecare zi se regăsește în combinația unică a notelor irezistibile a noului parfum , pentru că iubirea de sine este o forță care schimbă povești.  HerStory Love Inspires este un parfum feminin, ce îmbină senzualitatea iasomiei și puterea florii de iris, îndulcite cu note gurmande de praline. Aroma sa inconfundabilă face fiecare femeie să strălucească și să se simtă ca în lumina reflectoarelor. 

Surprize în luna femeii

Pentru a sărbători luna martie așa cum se cuvine, Avon a pregătit o serie de activități surpriză, pentru a ajuta femeile să își cultive iubirea de sine. De la mici trucuri de relaxare, metode de meditație și seminarii cu femei celebre care povestesc cum se iubesc pe sine în fiecare zi, acestea se găsesc sub forma unui calendar interactiv disponibil toată luna martie pe www.avon.ro/iubesteteinfiecarezi

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.