Shortcut 2 party

Stăpânește totul, de la rujatul buzelor pe fugă și până la coafuri care rezistă un weekend întreg.

Chiar e posibilă o coafură de-un weekend?

Vineri: „Spală-ți părul și hrănește-l cu balsam, apoi aplică spumă pe părul umed pentru a-i asigura ceva volum,” spune David Keough, consultant de creație pentru John Frieda. Crează apoi o cărare laterală și fă-ți bucle imperfecte cu ondulatorul. „În seara  asta, dormi cu o eșarfă de mătase înfășurată în jurul capului”, spune hair-stylistul Kevin Murphy, adăugând că „ aceasta este cea mai bună cale pentru a-ți proteja coafura.”5 machiaje incendiare de party

Sâmbătă: „Aplică un șampon uscat pentru a neutraliza eventualul exces de grăsime, apoi mută-ți cărarea pe mijloc”, spune Keough. Folosește o placă în zig-zag pe câteva șuvițe pentru a adăuga extra-textură. Apoi apucă secțiunea din frunte a fiecărei părți, răsucește-le și prinde-le la spate, în coadă.

Duminică: „Adună-ți părul într-un coc lejer la spate”, spune Keough. „Trage cu degetele câteva șuvițe subțiri pentru a-ți încadra fața și aplică spray de fixare”, pentru a-ți crea un look modern și romantic.

Machiaj care rezistă până în zori

Conceput pentru machiajul rezistent la apă, primerul pentru ochi va asigura rezistența produselor tale de make-up. Pe bune. Machiajul tău va rămâne intact până ce-l vei îndepărta cu șervețelele demachiante, pentru o curățare rapidă și delicată. Dar ține minte, primerul intensifică coluloarea pigmenților, deci este mai bine să faci înainte câteva încercări ca să te asiguri că machiajul iese cum trebuie.

Frumusete after party: 10 trucuri eficiente

Genele bogate sunt în vogă în acest sezon, însă menținerea genelor false poate deveni problematică în cazul în care petrecerea durează toată noaptea sau dormi “în deplasare”. Nimeni n-ar fi în stare să le consilideze aderența aplicând adeziv după câteva pahare consumate. În schimb, folosește o mascara cu fibre, care depune fibre minuscule de nylon pe gene, creând un efect „safe” de gene false.

„Nu cumva purtam ruj?” N-ar trebui să ai dilema asta atunci când îți privești pozele de după petrecere. Procură-ți un ruj rezistent la transfer, într-o culoare intensă. Alege o formulă cremoasă și opacă, care echivalează cu rezistență îndelungată și o culoare bogată dintr-o singură aplicare. În plus, buzele tale nu se vor usca și nu vor rămâne imprimate pe pahar.

Retusuri rapide inainte de party

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise