Sfaturi pentru un par perfect de la beauty editors

Încearcă aceste sfaturi de la beauty editors pentru a avea un păr perfect!

Te-ai întrebat vreodată cum reușește un beauty editor să aibă un păr care să arate atât de bine? Iată secretele lor:Folosesc regulat o mască de păr
Un balsam de păr nu este suficient pentru un păr perfect. O dată pe săptpmână, aplică o mască potrivită părului tău. Părul uscat are nevoie de hidratare, cel deteriorat de proteine, iar cel vopsit are nevoie de un plus de strălucire, de exemplu. Alege un produs potrivit ție pentru cele mai bune rezultate!

Cum îți îngrijești părul toamna

Folosesc produse pentru termoprotectoare
Dacă ești dependentă de uscător de păr, placă de întins părul sau ondulator, ai neapărat nevoie de un produs termoprotector! Acestea vin de obicei în formă de spray și nu îți încarcă părul. Nu trebuie decât să îl aplici cu câteva minute înainte de a-ți usca sau aranja părul, iar acesta va fi mai protejat.

Fac un cocktail de produse
Există anumite produse care au mai multe roluri, dar un beauty editor de obicei folosește produse separate. Astfel, e ok să folosești un ulei pentru vârfuri deteriorate alături de fixativ, un ser pentru finisare și șampon uscat, dacă ai nevoie. Dacă produsele sunt de calitate și le folosești corespunzător, părul tău nu va fi foarte încărcat.

3 provocări frecvente pentru păr

Au grijă de scalp
Nu trebuie să ai grijă doar de păr, ci și de scalp! Pentru un păr sănătos, du-te la salon o dată pe lună pentru un tratament potrivit ție.

Se tund regulat
Nimic nu poate repara vârfurile despicate! Sigur, există anumite produse care le pot masca, însă vârfurile despicate nu dispar decât dacă sunt tăiate. Tunde-ți vârfurile la două luni, acasă sau la salon. Nu e nevoie să tai câte 10 cm de păr de fiecare dată, chiar și 3-4 mm sunt de ajuns.

Cum îți tai vârfurile singură

Nu le e frică de schimbări
Experimentează! Aranjează-ți părul altfel, fă-ți breton, fă-ți niște suvițe colorate sau vopsește-ți tot părul! Dacă nu ești suficient de curajoasă, fă măcar schimbări mici, cum ar fi să îți schimbi cărarea.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise