Sfaturi de machiaj pentru ochii caprui (Galerie Foto)

Nu este foarte dificil să îţi creezi un machiaj potrivit dacă ai ochii căprui, deoarece aceştia pot fi puşi în evidenţă de aproape orice culoare. 

Dacă ochii tăi căprui au o tentă de verde, precum cei ai Milei Kunis, poţi să alegi un machiaj mov, care va scoate şi mai mult în evidenţă verdele. De asemenea, movul contrastează minunat cu ochii căprui şi arată foarte bine pe orice nuanţă de ten. 

Albastrul, culoare rece, contrastează frumos cu ochii căprui, culoare caldă, şi arată şi mai bine pe tenul închis la culoare. Eva Longoria foloseşte adeseri nuanţe de albastru în machiaj şi arată superb!

Culorile neutre. Pentru un machiaj discret de zi sau chiar şi de seară, alege auriu şi arămiu în combinaţie cu maro pentru a crea umbre, fără să creezi un machiaj prea complex. Foloseşte o combinaţie de maro şi auriu pentru a crea efectul de smokey eyes.

Nuanţele de argintiu crează un contrast puternic în machiajul ochilor căprui, însă îţi recomandăm să ai grijă să nu îl aplici şi pe pleoapa inferioară deoarece îţi va accentua cearcănele.

Poţi miza cu succes pe un machiaj simplu dar de efect, de zi sau de seară, cu ajutorul tuşului. Că este vorba de unul negru, pentru un efect dramatic sau unul albastru regal, se poartă machiajul retro al anilor 60, aşa cum poţi admira la Jessica Alba.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.