Sfaturi de frumusețe pentru prima întâlnire

Cu toate am trecut prin asta: fluturi în stamac, emoţii incontrolabile, senzaţia că ceva o să meargă iremediabil rău şi o să o dai în bară… uneori toate acestea în zadar. Prima întâlnire trebuie abordată cu mult calm şi naturaleţe, mai ales în ceea ce privește ținuta, machiajul ales și coafura.

#1. Alege ținuta potrivită

Comod şi sexy trebuie să fie cele două cuvinte care îţi descriu ţinuta pe care o porți la prima întâlnire. Comod înseamnă că nu vei face echilibristică pe cele mai înalte tocuri posibile, chiar dacă eşti mignonă şi vrei să ajungă mai uşor la tine să te sărute. Iar sexy trebuie să descrie o ţinută care să arate îndeajuns încât să nu pari că intri în tură la un club de noapte.

#2. Fără schimbări majore de look

V-aţi cunoscut de curând şi te-a invitat la o întâlnire… sau să ieşi cu el şi gaşca lui la o bere. Ei bine, dacă tu vei apărea la prima întâlnire cu o culoare nouă de păr sau tunsoare drastic scurtată sunt şanse foarte mari să treacă pe lângă tine în momentul în care vă întâlniţi. Şi nu e din cauză că nu o să îi placă, ci din cauză că e o decizie mai cuminte să amâni schimbările drastice de look pentru mai târziu când vă cunoaşteţi de mai multă vreme.

#3. Fără tratamente de frumuseţe invazive

Vrei să te simţi fresh la prima ieşire cu „Făt frumos”? Nu lăsa tratamentele de frumuseţe pentru ultima clipă, altfel rişti să te trezeşti cu vreo surpriză care te va obliga să amâni prima întâlnire cu câteva zile: ten iriat, sprâncene mult prea subţiate, pielea roşie de la epilat, etc.

#4. Asigură-te că semeni cu tine

Deşi vrei să arăţi grozav, poate ca o vedetă de la Hollywood, nu trebuie să copiezi look-ul altcuiva. Din contră, fii tu însăţi, versiunea chic, pentru prima întâlnire. Foloseşte un machiaj natural, care să îţi evidenţieze atuurile, poartă haine care sunt în stilul tău şi nu te avânta în discuţii pe care nu le înţelegi. Mai târziu va fi foarte dificil să întreţii imaginea falsă pe care ai creat-o, iar el nu va fi atras de tine ci de o imagine artificială.

#5. Fereşte-te de excese

Nu vrei să stea la 2 metri distanţă de tine din cauză că ai turnat toată sticluţa de parfum înainte să pleci de acasă. Toarnă doar o picătură în plus decât porţi de obicei, cât să te asiguri că îţi va recunoaşte mirosul dintre altele. La fel procedează şi cu machiajul, nu aplica mai mult decât cere locaţia. Dacă e vorba de un mahiaj de seară evident că va fi mai intens decât cel de zi, însă dacă mergeţi doar la film nu e cazul să insişti prea mult.

Alte sfaturi

  • foloseşte puţin blush ca să îţi facă zâmbetul strălucitor la propriu;
  • nu folosi culori de ruj prea intense, ori luciu de buze prea lipicios, deşi vrei să adaugi volum buzelor, vrei să le laşi ”sărutabile”;
  • lasă-ţi părul desprins, eventual fă-ţi nişte bucle lejere care să îţi încadreze angelic chipul;
  • când eşti în dubiu, adoptă tactica „less is more”.

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.