Sfârcurile mici, trendul anului 2017 în chirurgia estetică

By  | 

Oamenii vor apela întotdeauna la chirurgia estetică și se pare că anul acesta femeile vor vrea să aibă sfârcurile mai mici.

Multe femei nu sunt deloc mulțumite de sânii lor. Ori sunt prea mici, ori sunt prea mari, ori nu sunt egali, ori sunt lăsați… Și, cât timp există posibilitatea de a-ți schimba într-un fel sau altul sânii, multe femei o vor face – chiar dacă prețul nu este tocmai mic și trebuie să treacă printr-o operație.

Citește și: Adolescenții și operațiile estetice: pro sau contra? 

Bineînțeles, și în acest caz se pot observa anumite tendințe. De exemplu, în urmă cu câțiva ani, toate femeile își doreau sânii mari. Apoi, ceva mai recent, operațiile în zona intimă au devenit foarte populare. Acum, se pare că din ce în ce mai multe femei își doresc sfârcuri mai mici.

În ultimul an s-a observat o creștere de 30% în cererea pentru mișcorarea sânilor”, spune un chirurg estetician. Mai mult, „Am aflat că pacienții cu sfârcuri mai mici sunt considerați mai atractivi”.

Citește și: Liftingul brațelor, secretul celebrităților? 

Problema cu aceste trenduri e că.. trendurile se schimbă. În timp ce părul se poate revopsi sau crește, piesele vestimentare se pot lăsa în dulap și machiajul se poate curăța, chirurgia estetică nu este temporară. În plus, sfârcurile au rolul de a îți permite să alăptezi și sunt o puternică zonă erogenă.

Tu ce părere ai despre acest trend? Ai vrea să îți micșorezi sau mărești sfârcurile?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *