Secretul unui look impecabil: ritualul de îngrijire

Să obții un machiaj „glow” care să dureze până a doua zi de dimineață este mai ușor decât crezi. Trebuie doar să îți tratezi tenul așa cum merită și te vei bucura mereu de un look impecabil.

Curăță tenul „lună”

Eliminarea impurităților este un pas fundamental pentru a te putea bucura de un ten perfect și un look impecabil. „Îngrijirea aprofundată a pielii face ca aceasta să capete luminozitate. În plus, ajută la fixarea machiajului, facilitându-i aplicarea,” susține Sheila Malo, expert în cadrul Benefit.

Foreo Luna Mini 3, Pink Pearl, 643 lei (Douglas)

Benefit Badgal Bang Mascara, 139 lei (Doar la Sephora)

 

Super-Hidratează

„Aplică o cremă hidratantă masând în sens ascendent până la absorbția totală, evitând conturul ochilor. O bună hidratare va ajuta la diminuarea ridurilor de expresie”, susține experta.

Tata Harper Repairative Moisturizer, 552 lei

Masează corect

Dedică puțin timp masajului pielii din jurul ochilor. În acest fel, crema dedicată acestei zone va penetra și mai bine. „Folosește aparatul pentru a masa în sens ascendent și spre exterior, eliminând astfel excesul de fluide,” recomandă Sheyla Malo.

Foreo Iris Illuminating Eye Massage, Mint, 645 lei

Benefit Browvo Conditioning primer, 150 lei

Retușează discret

Pentru a avea o privire radioasă, folosește o pensulă subțire pentru a aplica o bază iluminatoare pe zonele unde este nevoie. „întinde o cantitate mică folosind mișcări circulare,” recomandă experta.

Anastasia Beverly Hills Mini Eye Primer, 74 lei

Corectează imperfecțiunile

Dacă vrei să eviți efectul „panda”, „aplică un corector tapotând cu vârfurile degetelor. Iar înainte de aplica fardul de pleoape, scutură ușor pensula,”, spune Sheyla.

Benefit Cosmetics Boi-ing & cakeless concealer, 118 lei

Subliniază prin machiaj

Vei fi sufletul petrecerii cu acest truc imprevizibil: o umbră discretă roșiatică în zona sprâncenelor. „Folosește un gel pentru a fixarea sprâncenelor. Tușa de culoare le va face să pară mai dese,” spune Malo.

Benefit 3D BrowTones Eyebrow Enhancer, Magenta, 137 lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.