Secretul lui Kate Bosworth pentru un ten perfect costa doar 50 lei

Întotdeuna admirăm tenul perfect al vedetelor și știm că multe dintre ele folosesc produse foarte costisitoare, pe care noi nu ni le permitem. Însă uneori descoperim că secretul frumuseții cuiva este de fapt un produs accesibil, pentru care nu trebuie să facem economii.

De data aceasta cea care ne-a atras atenția este actrița și modelul american Kate Bosworth în vârstă de 35 de ani. Produsul ei de frumusețe preferat este uleiul de primulă, despre care spune că i-a salvat viața.„Pentru mine, e un salvator incredibil atunci când vine vorba de minimizarea petelor și erupților, în special în jurul perioadelor hormonale”, spune Bosworth. Acest produs este recunoscut pentru proprietățile sale, find eficient și în tratarea acneei, a eczemelor și a psoriasisului.

Uleiul de primulă are și beneficii importante pentru dezvoltarea creierului și pentru sănătate în general, fiind bogat în acizi frași omega-6, deci vei putea beneficia și de aceste beneficii. Printre beneficii se mai numără și întărirea sistemului imunitar, protejarea ficatului, încetinurea procesului de îmbătrânire, protejarea articulațiilor și a sistemului cardiovascular.

Sfatul COSMO: Înainte de a începe un nou supliment, verifică cu medicul tău dacă este în regulă! Nu se știe niciodată cum poate interacționa cu alte tratamente pe care le folosești în prezent.

 

Citește și: Produsul minune al lunii: uleiul de măsline 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.