Secretul frumusetii frantuzoaicelor

Oricâte topuri și concursuri de frumusețe s-ar face anual, tot franțuzoaicele sunt cele mai fascinante femei din lume. Află
în ce constă acel „je ne sais quoi” al urmașelor legendarei Coco Chanel .

Stop slalomului printre produse. Franțuzoaicele se dedică produselor favorite de îngrijire. Dacă tenul tău răspunde pozitiv la ceea ce primește, e un motiv în plus să devii monogamă!Vizitează-ți trimestrial cosmeticiana. Un tratament cosmetic n-ar trebui să fie doar un răsfăț de ocazie, achiziționat la super-preț de pe net. Fă-ți un obicei!

Îndrăznește să te dezgolești… Secretul frumuseții și al pielii radioase nu este un produs, spune Emmanuelle Lannes, beauty director al ediției franceze a revistei Cosmo. E vorba de lipsa unuia. „Cel mai frecvent, folosesc un BB cream”.

… Dar poartă culori tari pe buze. Chestia cu rujul (mai ales cel roșu) este că te face să arăți instantaneu mai interesantă – și mai mai French, desigur! La urma urmlor, secretul frumuseții legendarei Coco Chanel era rujul roșu.

Acceptă-ți textura naturală a părului. Vești de la Paris: Bucle peste tot! Și arată atât de cool, fără efort, încât ai putea să renunți definitiv la uscarea „asistată”!

Nu te neliniști din cauza firelor albe. Nici măcar una dintre franțuzoaice nu se agita din cauza asta. „Lăsând câteva fire argintii la vedere, arăți că ai lucruri mai bune de făcut decât să-ți petreci sâmbăta în salonul de coafură”, remarcă publicista Marie-Laure Fornier.

Lasă-ți unghiile în pace. La Paris, chiar și unghiile celei mai trendy tipe sunt nude. Oricât ți-ar plăcea creațiile pe unghii, o manichiură incoloră arată surprinzător de proaspăt.

Răsfață-te inteligent.Franțuzoaicele nu sorb din cupa cu Moet și nu dau iama în produse de patiserie non-stop. De fapt, ele evită pe cât posibil chestiile care îngrașă și consumă cel mult un pahar la cină. La naiba, moderația chiar este secretul unui trup tras prin inel!

Apa termală e sfântă. Franțuzoaicele cred cu tărie în acest ingredient (este bogat în seleniu, un anti-inflamator eficient împotriva roșeții pielii), incluzându-l în tot ritualul de frumusețe, de la demachiere și până la fixarea machiajului.

„Le parfum” is a must. Pentru franțuzoaice, seducția este sinonim cu parfumul, ele considerând că parfumul purtat le definește personalitatea. Nu ieși din casă fără să îți aplici parfumul (nu uita: pe pielea hidratată, rezistă mai mult).

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise