Secretele unei "manichiuri de vedeta" by Jessica Vartoughian

Aflata in Romania pentru cateva zile, renumita manichiurista, plecata in Statele Unite ale Americii de mai bine de 30 de ani, Jessica Vartoughian, a participat la un SPA Party alaturi de vedete precum trupa Heaven sau Laura (Wasabi), eveniment ce a avut loc la Om Shanti SPA.

In cele trei ore petrecute alaturi de fondatoarea Jessica Cosmetics, vedetele au aflat cate ceva din tainele unghiilor sanatoase, ce se poarta anul acesta, care e culoare anului, cum se realizeaza o manichiura la salonul Jessica din Beverly Hills si ce produse noi de ingrijire a unghiilor a mai lansat compania. La final, Jessica a facut o demonstratie, „victima” fiind Laura din trupa Wasabi care a plecat cu o manichiura Jessica.

Jessica Vartoughian, „Prima Doamna a Unghiilor”, o titulatura acordata de New York Times, este specialistul numarul unu in ingrijirea unghiilor pentru vedetele de la Hollywood.

De-a lungul a trei decenii, modul in care Jessica a inteles tipologia unghiilor a revolutionat intreaga industrie si a schimbat modul de realizare a manichiurii. Filozofia unica Jessica de ingrijre a unghiilor se afla la baza intregii linii Jessica Cosmetics cu produse create pentru a trata problemele specifice ale fiecarui tip de unghie.

De asemenea, Jessica Vartoughian este cea care a inventat conceptul de French Manicure, iar prin salonul ei din Berverly Hills au trecut nume grele precum Demi Moore, Sarah Jessica Parker, Tyra Banks, Barbara Streisand sau Lady Di.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.