Secretele preafrumoasei Cara Delevingne

Mai e puțin și o vom admira în mult-așteptatul film „Pan”, ce va avea premiera în câteva săptămâni. Până una alta, să află mai multe despre celebrul ex-model, actualmente actriță, Cara Delevingne !

Breaking News!
La numai 23 de ani, Cara Delevingne, un model cu o evoluție fulminantă și cu un chip pe care nu-l poți uita, faimoasă pentru sprâncenele pline și mutrele haioase din poze, decide să încheie socotelile cu modelling-ul, pe motiv că o face să își deteste corpul: „Nu mă făcea să evoluez ca om… Și parcă uitasem ce vârstă am. Mă simțeam bătrână!”

Mai nou în postura de actriță, Cara cea cu vino-ncoa mai dă o raită în lumea filmului, după rolul din Paper Towns, interpretând o sirenă magică în cea mai așteptată premieră a anului, Pan.

Cara Delevingne
„Am fost forțată să-mi placă sprâncenele mele. Inițial le-am detestat și-am vrut să le rad!”
Foto: Instagram
Cara Delevingne
Anastasia Clear Brow Gel, 79 lei
„E uimitor (…) nu merg nicăieri fără el!”
Cara Delevingne
„Îmi dau pe față cu Cremă Nivea în fiecare noapte și încerc să-mi scot machiajul înainte să mă culc, dar nu se întâmplă întotdeauna!”
cara delevingne
Burberry My Burberry:
„E delicios! Îmi amintește cumva de țara mea; are ceva ce mă poartă acasă.”
Cara Delevingne
Burberry My Burberry EDPV 50 ml, 447 lei
Cara Delevingne
După rolurile din Anna Karenina, The Face of an Angel, etc. Cara a dat lovitura cu rolul lui Margo din Paper Towns, o ecranizare a romanului omonim de John Green. Și, judecând după lista de filme în pre- sau post-producție, abia se… încălzește! Luna asta ne vom delecta cu filmul Pan.
cara delevingne
Cara+Nat Wolff (sursa: Instagram)
„Nat chiar sărută uimitor…!”
Cara Delevingne
Insta-love. Cara reconfirmă cu orice ocazie prietenia strânsă cu Taylor Swift: „Sunt atât de mândră să te numesc prietena mea @tayloswift…”
Cara Delevingne
Pizza? Cartofi de la McD? Cara a fost frecvent surprinsă de paparazzi satisfăcându-și poftele culinare nu tocmai… de model!
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise