Secretele frumusetii braziliencelor

 

Dacă nu te pasionează fotbalul, o să te cam plictiseşti cât ţine Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Dar priveşte partea plină a paharului: ai mai mult timp pentru tine… şi dacă tot veni vorba de Brazilia, ce-ar fi să aplici reţetele de înfrumuseţare ale frumoaselor brazilience?

Trup în formă

Oare cum o fi să n-ai deloc probleme cu greutatea corporală şi să te bucuri de o piele frumoasă vreme îndelungată? Întreabă-le pe brazilience… adică am făcut-o noi deja, şi-am aflat marele lor secret: Fructul de Açai, bine-cunoscut pentru proprietăţile sale anti-oxidante şi eficienţa în curele de slăbire, nu lipseşte din meniul zilnic al exoticelor localnice

Piele fină şi fermă

Petrecându-şi timpul mai mult pe plajă (şi deci, mai mult… goale), braziliencele îşi menţin tonusul pielii cu un „ingredient” absolut inedit, gratuit şi super-eficient: nisipul. Da, nu e nicio greşeală! Ele profită de textura aspră a acestuia pentru a-şi exfolia corpul. Dar pentru ca pielea să nu sufere deloc, braziliencele aplică mai întâi ulei de soare, creând astfel un super-exfoliant, menit să elimine celulele moarte şi să pună sângele (şi mai mult) în mişcare, prevenind astfel celulita!

Secretul bronzului

Culoarea mai închisă a pielii  nu le împiedică pe Brazilience să-şi dorească să fie mereu bronzate. Iar pentru asta, ele apelează la alimente menite să le menţină bronzul intens: morcovii şi sfecla roşie, pe care le strecoară în delicioasele smoothie-uri cu care se răcoresc.

Hidratare delicioasă

Una dintre cele mai frumoase „îngeraşe” de la Victoria s Secret, Alessandra Ambrosio, dezvăluia la un moment dat care este marele său „secret” de frumuseţe. Deşi ne aşteptam să ne dezvăluie vreo cremă minune, răspunsul său ne-a lăsat mute de uimire: apa de cocos. Alege-o şi tu în locul oricărui alt cocktail pe plajă şi te vei bucura de un ten radios şi suplu.

Uleiul preţios

Adio creme, serumuri şi tratamente costisitoare… Bun-venit uleiului de Babassu, unul dintre cele mai delicate ingrediente pentru hidratarea pielii, pe care braziliencele îl folosesc în cadrul ritualului lor zilnic de frumuseţe. Uleiul extras din nucile de Babassu este un hidratant non-gras, fiind recomandat chiar şi pentru tenul gras.

CITEŞTE ŞI: Frumusete de inspiratie braziliana

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.