Secrete de frumusete de la profesionisti

Secretul tuşului perfect

Poţi să îţi desăvârşeşti machiajul cu o linie sexy de tuş. Dacă nu eşti expertă poate fi destul de dificil să o faci corect de prima dată, aşa că începe cu un creion, care poate fi şters mai uşor în caz că greşeşti. Când consideri că ţi-a ieşit forma pe care ţi-o doreai aplică şi tuşul. 

S.O.S. păr

Dacă părul tău este neascultător, aplică acest secret de frumuseţe, pe cât de simplu, pe atât de eficient. Prepară acasă o mască hrănitoare şi las-o pe păr peste noapte, iar a doua zi vei avea un păr minunat.

 

 

Gene mai lungi

Dacă foloseşti ondulator de gene, poţi obţine un efect mai intens dacă îl încălzeşti puţin înainte de folosire. Ţine-l sub un jet de apă caldă sau sub jetul de aer de la uscător.

Ochi mai mari

Poţi să facă să pară că ai ochii mai mari dacă foloseşti acest secret de machiaj simplu. Cu un creion alb, colorează partea interioară a pleoapei de jos. la fel feţi să procedezi dacă ai ochii apropiaţi. Colorează cu creionul alb colţul interior al ochiului.

 

 

Piele tânără

Este absolut interzis să ieşi din casă fără să foloseşti cremă cu protecţie solară. Orice sezon, orice vreme. Poate pe moment nu simţi diferenţa, ănsă după o anumită vârstă, pielea ta îţi va mulţimi.

Cea mai chic coafură

Cocul este o coafură stylish, simplu de realizat şi nu implică produse ori tehnici care îţi afectează podoaba capilară. Poate doar dacă îţi strângi prea tare părul, rişti să îl rupi sau să îi slăbeşti rădăcinile. Oricum se poartă aspectul dezordonat, lasă-ţi cocul moale.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.