Secrete de frumusete de la Mila Kunis

Sigur că originile îşi spun cuvântul în cazul Milei Kunis… Născută în Ucraina, una dintre ţările „furnizoare” de femei frumoase, actriţa din Friends with Benefits, The 70s, Black Swan, Oz, etc. surprinde prin prospeţime şi senzualitate cu fiecare apariţie. Oare în spatele fiecărui look stă, ca de obicei, o armată de cosmeticiene, makeup artişti, stilişti şi tratamente de şapte mii de dolari? 

Cel mai valoros truc de frumuseţe…

Nu, răspunsul nu e „o cosmeticiană cu mâini de aur”, aşa cum te-ai fi aşteptat! Într-un interviu acordat celebrului Scott-Vincent Borba, creatorul produselor cosmetice cu acelaşi nume, Mila a dezvăluit regulile pielii frumoase: „Spală-te pe faţă înainte de a merge la culcare. Şi dublează perna… Am învăţat asta foarte devreme. În afară de asta, schimbă feţele de pernă regulat.”

Cea mai mare temere legată de frumuseţe

Ţi-ai fi imaginat că o frumuseţe precum Mila Kunis are probleme cu… coşurile? O mărturiseşte chiar ea, punând coşurile pe seama condiţiilor meteo, a schimbărilor de la o extremă la cealaltă, dar şi a produselor folosite (deşi citeşte cu atenţie indicaţiile). Stresul este exclus, mai spune ea, dovedind că stă foarte bine la capitolul auto-cunoaştere. 

Păcatul meu

Călătoriile la înălţime sunt vinovate pentru deshidratarea tenului, iar Mila urăşte apa din cauza… „Ne”-gustului acesteia. Totodată, „îmi place ciocolata, nu ştiu dacă asta e de bine sau nu!”

Beauty-dieta

Dacă mai era nevoie de vreun argument care să probeze faptul că frumuseţea nu depinde doar de factorul genetic, iat-o: o piele frumoasă şi un corp de invidiat se obţin mâncând sănătos: „Mănânc destul de sănătos în general. Ador legumele. Iubesc tot ce e sănătos. Nu sunt o mare amatoare de grăsimi…”

Problema cea mai arzătoare

Întrebată despre „necunoscutele” din ritualul său de frumuseţe. Mila a admis că are o problemă de hiper-pigmentare a pielii: „Cînd altora le iese un coş, trece şi pielea îşi revine  la culoarea naturală, în timp ce a mea se închide.” Din fericire, acidul lactic, prezent în multe dintre produsele pentru uniformizarea şi iluminarea pielii, ajută la decolorarea petelor pielii.

Aspectul pielii – secretul fericirii

„Atunci când pielea mea este curată şi sănătoasă, mă trezesc şi sunt fericită pe deplin şi nu sunt nevoită să acopăr nimic”, declară Mila, adăugând că pielea frumoasă chiar te poate face mai fericită. „E ok să ai cîteva defecte, dar prea multe îţi pot sta în cale; pielea este unul dintre primele lucruri pe care ceilalţi îl văd…”, mai spune actriţa.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.